VIDEO: V košickom obchode sa predavačka a zákaznička skoro pobili kvôli mydlám

Koronavírus je aj na Slovensku (7 potvrdených prípadov) a ako je to zvykom, ľudia podliehajú panike. Vystrašení vykupujú obchody, najviac “na dračku” idú cestoviny, ryža, múka, toaletný papier a hlavne dezinfekčné prostriedky a mydlá. Facebooková stránka Zomri pred chvíľou uverejnil tragikomické video z košického obchodného reťazca Lidl.

 

Hlavnými postavami je nespokojná zákazníčka, ktorá si chcela kúpiť mydlo a predavačka, ktorej už isto z takýchto ľudí vstávajú vlasy “dupkom”. Vo videu k došlo k ostrej výmene názorov a predavačku žena osočila, že mydlá dáva bokom známym a do regálov ho nevykladajú. Predavačka sa ohradila tým, že ľudia nakupujú ako šialený a akciové mydlo, ktoré vykladali už jednoducho nie je. Netrpezlivá zákazníčka jej tak začala nadávať do k*riev čo predavačku značne rozhorčilo a zvažovalo sa privolanie polície.

Celé video z incidentu si môžete pozrieť tu:

 

https://www.facebook.com/zomriofficial/videos/141010053890343/

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: V košickom obchode sa predavačka a zákaznička skoro pobili kvôli mydlám”