Ženy sa začínajú podobať na svoje matky po dovŕšení 33.roku života

„Keď dospeješ, pochopíš,“ pravdepodobne aj vám toto hovorili v detstve vaši rodičia. A stavíme sa, že väčšina z vás to pochopila o niekoľko rokov neskôr, presne ako to sľúbili. Nevarovali nás ale pred tým, že nielen že to pochopíme, ale pravdepodobne budeme tiež konať podobne ako oni, keď budeme starší.

Prečítajte si zaujímavú štúdiu, ktorá to všetko vysvetľuje, a je viac ako isté, že sa to stane každému z nás.

 

V určitom okamihu života sa začneme podobať na svojich rodičov

Plastický chirurg, Dr. Julian De Silva, uskutočnil výskum, v ktorom hovoril s 2 000 ľuďmi vo Veľkej Británii o ich vzťahu s rodičmi a začínajúcimi rodinami. Zistil, že viac ako polovica žien pripustila, že sa správajú podobne ako ich matky.

https://www.instagram.com/p/B1URf_OANFR/?utm_source=ig_embed

Zistili, že sa to stalo až po dovŕšení 30-tky, približne v 33. Veku života. Ženy povedali, že v tomto okamihu sa nielen že prestali búriť proti svojim matkám, ale začali sa chovať rovnako ako ony, používajú ich frázy, majú podobné koníčky a sledujú rovnaké televízne relácie. Priznali, že približne v tomto veku sa začali podobať na svoje matky, hoci si nedokázali predstaviť, že by sa to niekedy stalo.

https://www.instagram.com/p/BiuRIOklsTr/?utm_source=ig_embed

Táto premena môže súvisieť s tým, že máme deti. De Silva tvrdí, že táto premena na ich matky sa začína v období, keď ženy hľadajú svoj vlastný štýl rodičovstva, začnú odrážať správanie ich matiek v tejto situácii a spoliehajú sa na ne v záležitostiach rodičovstva.

 

Z mužov sa stávajú ich otcovia

https://www.instagram.com/p/BkH0OWtDQEr/?utm_source=ig_embed

Ženy nie sú jediné, ktoré prechádzajú touto premenou. Muži sa tiež menia na svojich otcov, okolo 34. roku života. Muži poukazujú na to, že so svojimi otcami začínajú zdieľať politické názory, počúvajú rovnaké rozhlasové stanice a v prázdnych miestnostiach začnú zhasínať svetlá. „Všetci sa v určitom okamihu nášho života zmeníme na našich rodičov,“ hovorí.

Aké najdivnejšie črty osobnosti ste zdedil po svojich rodičoch?

 

zdroj: brightside.com 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ženy sa začínajú podobať na svoje matky po dovŕšení 33.roku života”