5-ročné dievčatko nakreslilo svoju mamu. Nevynechala aj jeden detail, ktorý pobavil každého

Povestná detská úprimnosť občas „dospelákov“ dostane do kolien. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila dvojnásobná mamička Laura Appleton, keď sa ju jej päťročná dcéra Mia rozhodla nakresliť. Dievčatko totiž nevynechalo ani jeden nie celkom lichotivý detail.

Pobavená mamička sa potom s dielom svojej dcéry pochválila na sociálnych sieťach.

Po niekoľkých týždňoch karantény sú deti už poriadne znudené a ich rodičia to tak majú pekne ťažké. V domácnosti ženy menom Laura Appleton, to nie je inak. „Deti už sa veľa nudia a človek s tým nemôže nič moc robiť. Niekoľkokrát už prevrátili celý dom hore nohami, „ uviedla Laura pre Mirror.co.uk.

„Snažíme sa zabaviť ich aktivitami na záhrade, večer robíme ohníky a dávame si horúcu čokoládu a tak,“ opísala žena svoju stratégiu. Mamička dvoch malých dcér sa pokúsila zabaviť dievčatká tiež omaľovánkami. To však nemala ani tušenie, že sa stane vítaným spestrením pre celú rodinu i internet.

Na jednej stránke pod nápisom „Tu nakreslite svoj vysnívaný outfit“ totiž päťročná Mia nakreslila svoju mamičku. Na hlave jej vytvorila veľmi dlhé vlasy v dvoch vrkočov a obliekla ju do krátkych pruhovaných šiat. Z šiat Laure vykukovali dlhé, štíhle nohy. Nechýbal ale bohužiaľ ani malý detail, ktorý mamičku dostal do kolien. Nohy boli totiž odhora nadol pokryté dlhými chĺpkami.

Keď Laura videla dcérin obrázok, dostala podľa svojich slov poriadny záchvat smiechu. „Kreslila ma a povedala mi: Pozri, mamička, nakreslila som ťa v tvojich šatách. Pozrela som sa na ňu a odpovedala: Vôbec nič si nevynechala, však? “ opísala žena.

Mamička sa s vtipným obrázkom následne pochválila na Facebooku, aby pobavil aj ostatných. Mnohé ďalšie mamy mali pre Lauru veľké pochopenie. „Mohlo to byť aj horšie. Mohla tí chĺpky nakresliť nad hornú peru, „ komentovala napríklad jedna z nich.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5-ročné dievčatko nakreslilo svoju mamu. Nevynechala aj jeden detail, ktorý pobavil každého”