Aké zmeny by ste mali očakávať v máji 2020? Pozrite sa na svoj horoskop

Čoskoro vstúpime do ďalšieho jarného mesiaca – mája. Po vypočutí predpovede od Angely Pearlovej na máj 2020 sa budete tešiť o to viac! Prezradí vám, aké zmeny vás čakajú, či už ide o lásku, zdravie alebo finančný blahobyt!

Baran

Pokiaľ ide o Barana, v máji 2020 príde čas na aktivity, bez ohľadu na to, či bude karanténa pokračovať alebo nie. Veci sa budú hýbať a rozhodnutia sa budú musieť robiť pomerne rýchlo. Nič nepokazia, ak sa budú venovať športu, aj keby to mali vykonávať doma.

Je možné, že dostanú „pozdrav z minulosti“ vo forme telefonátu od starej kamarátky alebo nečakanú kyticu kvetov od starého priateľa. V druhej polovici mája by ste mali mať čas na to, aby ste sa postarali o svoj vzhľad a postavu: naneste si masku na tvár, urobte si penový kúpeľ, začnite drepovať alebo robiť kliky. Vaša postava sa bude čoskoro zlepšovať a vy sa budete cítiť ako víťazi!

 

Býk

Zmeny sa udejú aj v životoch ľudí narodených v znamení Býka. Spolu s touto zmenou zmiznú aj obavy a úzkosti. Neváhajte robiť veľké rozhodnutia – tento mesiac vám prinesú úžitok!

Môže ísť o presťahovanie alebo kúpu bytu či chaty. Pokiaľ ide o financie, všetko bude stabilné: budete mať dostatočný príjem na všetko, čo potrebujete, ale žiadne zbytočné utrácanie. Zdravie vás nesklame.

 

Blíženci

Máj je skvelý čas na usporiadanie vášho šatníka, na usporiadanie vecí doma alebo na chate. V prvej polovici mája musia Blíženci utrácať peniaze s veľkou ostražitosťou. Nemusíte kvôli tomu držať hladovku, mali by ste sa však  vyhnúť zbytočným výdavkom.

Je čas premýšľať o tom, ako znovu vybudovať svoje podnikanie alebo preorganizovať pracovný rozvrh tak, aby vám priniesol vyšší príjem. Dostanete nápady, ktoré vás následne dovedú k finančnému úspechu.

 

Rak

Tento mesiac Rakom praje! Napriek tomu, že musíte prekonať veľa prekážok, tento druh boja vás zocelí.

Mali by ste si vyhradiť čas na odpočinok a relaxáciu. Oddych vám prinesie úžitok a zlepší vaše zdravie!

 

Lev

Pokúste sa udržiavať harmóniu vo svojom vnútri a v dome, potom pre vás žiadne vonkajšie okolnosti nebudú strašidelné.

V práci budete musieť odolať dvojitému zaťaženiu. Máte však v zálohe veľa síl a ak ich budete distribuovať správne, určite sa nebudete báť žiadnych výziev! Zdravotne na tom budete v poriadku.

 

Panna

Máj pre Pannu bude obzvlášť ľahký a produktívny. Nadobudnete silu a pokoj, čo významne ovplyvní povýšenie na kariérnom rebríčku.

Nemusíte mať obavy ani čo sa týka oblasti financií. Budete mať dosť peňazí na všetko, čo potrebujete. V druhej polovici mesiaca si vyjasníte, čo vám pomôže správne naplánovať vaše kroky do budúcnosti. V máji sa na vás neraz usmeje šťastie!

 

Váhy

Máj bude pre Váhy mesiacom, kedy sa budú musieť neraz rozhodnúť. Konajte s rozumom, nie srdcom, inak budete mať problémy. Konfrontácii budete musieť čeliť doma aj v práci. Snažte sa neriešiť svoje problémy na verejnosti, a konajte podľa vlastného uváženia.

Ak sa budete udržiavať v rovnováhe, všetko sa začne riešiť samo, bez ohľadu na to, čo sa stane vo vašom okolí! Aby ste predišli zdravotným problémom, snažte sa vyhýbať nervozite!

 

Škorpión

Všetky otázky týkajúce sa záležitostí srdca sa objavia v máji. Energia mája vám dá dostatok sily na to, aby oživila nielen plány, ktoré boli koncipované skôr, ale aj myšlienky, ktoré vás každý deň napadnú.

V máji budú musieť predstavitelia tohto znamenia urobiť dôležitú voľbu, ktorá následne ovplyvní ich budúcnosť. Pokúste sa vzdať strachu. Neváhajte a pokračujte, uspejete!

 

Strelec

V máji bude mať Strelec šťastie! Bude mať dobrý finančný príjem a množstvo príležitostí. V oblasti práce sa objavia pozitívne zmeny, ktoré vás veľmi potešia. Pokiaľ ide o osobný život, všetko bude prebiehať v harmónii.

Na udržiavanie zdravia sa zamerajte na pohyb a správnu výživu. Outdoorové aktivity budú veľkým prínosom. Pokúste sa udržať si pozitívnu náladu!

 

Kozorožec

V poslednom jarnom mesiaci je pre Kozorožcov dôležité dôverovať svojej intuícii. Udalosti, ktoré osobne iniciujete, budú pre vás prínosom. Všímajte si všetko, čo sa deje okolo vás. Akékoľvek podrobnosti alebo správy môžu byť rozhodujúcim ťahom pri dosiahnutí cieľa.

Zdravotne na tom budete v poriadku, no neuprednostňujte mastné alebo vyprážané jedlá. Pokúste sa tráviť viac času vonku a vyberať si zdravšie pokrmy!

 

 

Vodnár

V máji príde pre Vodnára obdobie pokojného a morálneho upokojenia. Môžete pokračovať vo svojej práci, užívať si to a nesnažiť sa o výsledky.

V druhej polovici mesiaca sa emocionálny stav konečne dostane do rovnováhy, preto sa ho snažte udržať čo najdlhšie. Intenzívny pracovný rytmus v máji si vyžaduje zvýšenú pozornosť na vaše zdravie.

 

Ryby

Nastal čas, aby ste začali tráviť viac času s rodinou a priateľmi. Čas strávený spolu sa vám potom dvojnásobne vyplatí. Vaše vzťahy sa stanú harmonickejšími a vy budete môcť získať autoritu svojich detí v pomerne krátkom čase.

Budete pociťovať radosť a tešiť sa budete aj dobrému zdravotnému stavu. Strávte víkend na čerstvom vzduchu, fyzická aktivita by mala byť súčasťou vášho každodenného života. Nezabúdajte ani na vyváženú stravu!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Aké zmeny by ste mali očakávať v máji 2020? Pozrite sa na svoj horoskop”