Po 10 synoch sa manželom konečne podarilo splodiť dievčatko. Mamička neskrývala radosť

Alexis a David Brettovci sú prvým britským párom, ktorý má desať synov. Rodina žije vo veľkom dome v Škótsku. Nakupujú 16 bochníkov chleba, 50 litrov mlieka a 100 balení čipsov týždenne.

Alexis sa prvýkrát stala matkou, keď mala 22 rokov. Počas nasledujúcich 15 rokov vynosila a porodila ďalších 9 detí a všetky boli chlapci.

Elite Readers

Potom sa im však osud rozhodol dať darček: ich jedenástym potomkom bolo dievčatko!

Niekoľkonásobná mamička priznala, že bola prekvapená, keď videla, ako vyzerá, ale zároveň bola nesmierne šťastná, pretože rodina za posledných 15 rokov chcela mať doma svoju následníčku. Dali jej meno Cameron, na počesť herečky Cameron Diaz.

Elite Readers

David poznamenáva:

„Má dobrý vplyv na chlapcov. Začali sa správať lepšie, starajú sa o svoju sestru a snažia sa byť pokojnejší, aby Cameron nezobudili. Pomáhajú dokonca aj pri kŕmení.“

Elite Readers

Niektorí ľudia si myslia, že také veľké množstvo detí je spojené s túžbou poberať sociálne dávky. Pár však tvrdí, že Davidova dobrá práca dokáže zabezpečiť celú rodinu a nepotrebujú žiadne výhody.

Poznáte takéto veľké rodiny?

zdroj: elitereaders.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Po 10 synoch sa manželom konečne podarilo splodiť dievčatko. Mamička neskrývala radosť”