back to top
streda, 24 apríla, 2024

Žena šije stovky rúšok, ktoré zavesí na strom, aby si ich mohli vziať ostatní

Uprostred pandémie COVID-19 sa odporúča, aby ľudia na verejnosti nosili ochranné masky na tvár. Samozrejme sa dáva prednosť tomu, aby ste zostanete doma. Ak však musíte ísť von, zakryte si tvár. Ako pravdepodobne viete, masky na tvár sú v súčasnosti nedostatkovým tovarom. Ale našťastie nie je vôbec ťažké si ho vyrobiť. Tu je návod na výrobu jednorazovej masky pre domácich majstrov, ktoré sú vyrobené za minútu a spôsoby, ako masku môžete inovovať tak, aby nepoškodila vaše uši. 

Aj keď možno nemáte čas na vytvorenie vlastnej masky alebo nemáte na to materiály. Tu prichádza pomoc.

Žena menom Deb Siggins sa rozhodla, že chce urobiť niečo pre ľudí, ktorí neboli schopní získať alebo si vyrobiť vlastné masky. Pracovala, aby ušila stovky masiek pre priateľov, rodinu a susedov a dokonca to rozšírila na celú svoju miestnu komunitu v Lowe.

Ale ako by ľudia mohli mať dostať masiek? Siggins ich zavesila na strom neďaleko jej domu, aby si ich ľudia mohli vziať, ak to budú potrebovať.
Je to ako na Vianoce ! Ľudia dokonca začali stavať vianočné osvetlenie na svojich domoch ako prejav nádeje.
Myšlienka maskového stromu začala po tom, ako miestna nemocnica v jej štáte poslala žiadosť o ručne robené masky pre zdravotníckych pracovníkov.

Mojím cieľom bolo urobiť 100 masiek pre nemocnicu, ale potom ma oslovili moji priatelia a rodina aby som masky vyrobila aj pre nich,“ povedala Siggins.
Siggins, ktorá miluje remeslá, šije a pomáha ľuďom usúdila, že ide o jej povolanie a odišla z práce. „Som darca, nie odberateľ, takže vždy rada pomôžem,“ povedala.

Ľudia v jej komunite a mimo nej, ktorí potrebovali masky sa na Deb stále obracali. Dostala toľko žiadostí na masky, že sotva dokázala držať krok s dopytom.
„Je to šialené, dostávam toľko žiadostí zo všetkých strán až do bodu, keď ich už nedokážem udržať,“ uviedla.

Napriek tomu nemá v úmysle prestať masky vyrábať. A zatiaľ čo jej strom plný masiek končiť každý deň holý, neustále ho napĺňa. Okrem toho naďalej vyrába masky pre potreby pracovníkov: hasičov, záchranárov, tých, ktorí pracujú v supermarkete a starších pacientov, ktorí sú najviac ohrození vírusom.

Aký milý čin láskavosti ! Čo si myslíte o tejto myšlienke so stromom ? Dokázali by ste si vytvoriť vlastnú masku, aby ste sa chránili pri odchode z domu?

zdroj:tiphero.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights