sobota, 27 júla, 2024

13 typov susedov, ktorí by mali byť evakuovaní z našej planéty

 

1.Zdroj vône jedla na chodbe


Takmer všetci z nás mali susedov, ktorý niečo neustále varili a celý bytový dom voňal  polievkou a po vyprážaní. Samozrejme uprednostňujú cibuľu a ryby.

 

2.„Valí sa guľa“


Poznáte ten zvuk, čo znie ako by vaši susedia hádzali na podlahu niečo ťažké, alebo ako keby sa tam valila kovová guľu? V skutočnosti tento zvuk vzniká kvôli prerozdeleniu vnútorného zaťaženia budovy a teplotným rozdielom vo výstuži. Počas dňa sa zahrieva a v noci schladzuje.

3.Párty kráľ


Ak máte suseda, ktorý rád zdieľa zvuky svojej obľúbenej hudby s celým svetom jediné v čo treba dúfať je, že vaše hudobné vkusy sa budú zhodovať. Spravidla sa tento druh suseda zviditeľňuje mocou svojich decibelov hlavne ku večeru a niekedy sa k nemu môžu pripojiť aj iný milovníci hudby.

4.Kýchanie


Aby ste počuli tohto suseda nemusíte bývať v byte s tenkými stenami, pretože hlasitosť jeho kýchania presahuje hlasitosť hudby od suseda milujúceho hudbu. Kašle a kýcha nahlas, no zvyšok času je takmer neviditeľný a vôbec ho nepočuť.

 

5.Aktivista


Spravidla je vedúcou bloku, ktorá vždy zbiera peniaze pre potreby obyvateľov. Je to ona, ktorá odtrhne oznámenia pri vchode a dohliada na morálku obyvateľov. Kedykoľvek je to potrebné je tu so svojimi úsudkami a „vzácnymi“ odporúčaniami.

 

6.Milovník zvierat


Toto je sused, ktorý má rád kňučanie šteniat, mačiatok a akýchkoľvek ďalších tvorov, ktoré bežia okolo jej bytu. Celý blok by mohol zdieľať túto lásku k zvieratám, ale obyvateľom sa nepáči zápach z jej bytu.

7.Detské hry


Zdá sa, že majú najmenej 10 detí, ktoré sa hrajú s mimoriadne ťažkými hračkami a nikdy nespia. Víkendové dopoludnia sú obdobím ich najintenzívnejšej činnosti, aby všetci obyvatelia bloku pochopili, že malé deti sú skutočným šťastím. 

 

8.Osudová žena


Žena s ťažkým osudom, ktorá hľadá lásku a komunikáciu. Neustále potrebuje silu a pomoc muža. Keď sa všetko skončí znova sa ukáže, aby si požičala cukor.

 

9.Klebetné dievča


Nepríjemnosť je jej stredné meno. Šíri správy rýchlejšie ako žlté stránky a sociálne médiá. O všetkom vie všetko. Ak ju stretnete ráno môže sa stať, že prídete neskoro do práce.

 

10.Sused, ktorý vás prebudí cez víkendy


Opravy v tomto byte nikdy nekončia. Iní susedia majú vždy obrovský záujem vedieť, prečo presne tento sused potrebuje niečo naliehavé vyvŕtať cez ráno víkend. Vŕtací sused má 2 režimy – nemilosrdný a jemný. V prvom prípade vŕta nepretržite celé hodiny, v druhom má občasné prestávky, aby príliš nerušil svojich susedov.

11.„Obojživelník“


Sused, ktorého sanita sa neustále rozpadá a táto skutočnosť je pre neho vždy mimoriadne nečakanou. Po všetkých ospravedlneniach poskytuje svojim susedom zdola ďalší únik vody.

 

12.„Radiátorový tyran“


Pre tento typ suseda je zlé všetko. Podľa ich názoru sa ľudia v ich okolí príliš nahlas smejú, chodia a zabuchujú dvere. Akonáhle pustíte kúsok papiera alebo zapnete televízor, okamžite začnú búchať do radiátora, aby ukázali svoju nespokojnosť.

13.„Účastníci reality show“


Títo ľudia sa nehanbia rozoberať všetky svoje problémami na verejnosti. Celý blok si je vedomý ich rodinnej drámy. Hlasno bojujú a hlasno sa zmierujú. Spočiatku je to nepríjemné, ale neskôr môžete začať sledovať ich zápletku a dokonca držať niektorému z nich stranu. 

 

Ktorý z týchto susedov žije vedľa vás?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights