5 znamení toho, že sa rozprávate so psychopatom! Berte nohy na plecia keď si všimnete náznak č. 4…

Identifikovať v dave ľudí psychopata je pomerne dosť náročné. Rozpoznať príznaky u blízkeho človeka je ešte tažšie a preto sme sa rozhodli prezradiť vám niekoľko znamení, pri ktorých by ste mali zvýšiť pozornosť.

Polopravdy, poloklamstvá

Psychopat si nikdy nedovolí byť úplne úprimný dokonca ani k tomu najbližšiemu človeku. Bude sa vyhýbať priamej odpovedi, nebude sa rozprávať a začne veci prikrášľovať.

Klame šikovne a nepostrehnuteľne, pretože má svoju vlastnú pravdu. Často ohovára, diskutuje o ostatných a dáva nereálne sľuby.

психопатия признаки

Povýšeneckosť

Ľudia so psychopatiou sa na druhých pozerajú zvysoka. Svojich priateľov a známych považujú za ľudí druhej triedy.

V ich prítomnosti sa cítime neisto, začneme sa ospravedlňovať aj v prípade, že sme nič neurobili a bude nám zle zo samých seba.

психопатия признаки

Odsudzovanie

Pokrytectvo a pretvárka perfekte koexistuje v správaní psychopatov.

Radi poukazujú na chyby iných ľudí, odsudzujú a svoju vinu hádžu na druhých. Robia to tak presvedčivo, že vy sami sa začnete obviňovať.

психопатия у мужчин

Neúprimnosť

Bolo možno správnejšie povedať rozdvojená osobnosť. Dnes sa môže správať ako anjel a zajtra sa premení na pekelného spratka .

Správanie obete

Všetci sú zlí, len ja som ten dobrý. Psychopat si nikdy nepripustí svoju vinu. Predstiera, že je obeťou a svoju nevinnosť prejavuje až do poslednej chvíle.

Majstrovstvo manipulácie sa so psychopatom nesie niekoľko rokov a často vedie k emocionálnej nestabilite ľudí, ktorí sa s týmto typom človeka doposiaľ nestretli

Psychopatom nemusí byť len človek so správaním maniaka. Pokojne ním môže byť šarmantný, spoločenský a úplne normálny človek, avšak tieto znaky ho od ostatných odlišujú.

 

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 znamení toho, že sa rozprávate so psychopatom! Berte nohy na plecia keď si všimnete náznak č. 4…”