Fotografia manžela, ktorá dokazuje, že svadobný sľub nie sú len prázdne slová dojala celý Facebook

John Newman prisahal, že so svojou manželkou bude „v zdraví aj v chorobe“ a je jasné, že túto prísahu berie mimoriadne vážne.

Jeho manželke diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, ktorá sa rozšírila aj do lymfatických uzlín a priedušnice.

Bola u nej vykonaná operácia na odstránenie nádoru. Následne bolo nutné, aby počas rádioterapie ostala izolovaná vo svojej izbe. John jej chcel aj napriek tomu robiť spoločnosť, a tak si položil stôl a stoličku hneď vedľa dverí.

„John so mnou chodí ku každému lekárovi, na každý krvný test, každú operáciu či ožarovanie,“ povedala Marcy, „A ako môžete vidieť, keď nemôže byť pri mne, snaží sa byť tak blízko ako sa len dá!“

Jeho 17-ročná dcéra McKenna Newmanová zdieľala túto fotografiu na sociálnej sieti Twitter, kde sa tešila obrovskej obľube.

Mnoho ľudí boli dotknutí samotným príbehom a celej rodine posielali nespočetné množstvo pozitívnych správ a želaní.

Niektorí sa rozhodli zdieľať vlastné zážitky s blízkymi ľuďmi trpiacimi na rakovinu a veria, že nikto z nich nestratí nádej a zmysel pre humor, ktoré sú v tomto ťažkom období mimoriadne dôležité.

Samozrejme, množstvo pozitívnych komentárov nezmení ženinu diagnózu, ale môžu pomôcť pri podpore rodiny a pripomenúť im, že aj iným ľuďom záleží na tom, aby ich problémy mali radostný koniec.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Fotografia manžela, ktorá dokazuje, že svadobný sľub nie sú len prázdne slová dojala celý Facebook”