Inšpirujte sa účesmi pre ženy, ktoré sa nemôžu pochváliť hustými vlasmi

Bez ohľadu na to, ako často snívate o hustých vlasoch, je dobré pamätať na to, že v prvom rade si takéto vlasy vyžadujú neustálu starostlivosť, čas a peniaze. Po druhé, ak vás príroda neobdarila hustými vlasmi, dlhé vlasy nebudú tou správnou voľbou vašich účesov.

Dnes vám prezradíme, aké strihy pre riedke vlasy radikálne zmenia ženám vzhľad a zjednodušia im ich životy.

Čím dlhšie sú vlasy, tým menší objem. A práve na ňom záleží, ako bude vyzerať výsledný účes. Jemné dlhé vlasy sa ani po šampónovaní nezmenia, pokiaľ nebudete venovať čas, aby ste si ich upravili.

Strihy vo forme postupky zvyšujú objem prameňov rôznych dĺžok. Takéto účesy vám umožňujú vytvárať rôzne účesy, ktoré sa aj ľahšie upravujú. Napríklad postupný bob je možné upraviť okrúhlym hrebeňom alebo jemne odhrnúť rukami, aplikovať stylingový sprej alebo púder na vlasy.

Instagram

Tento strih vlasov vyzerá  skvele v prípade, že máte jemné či riedke vlasy. Je dôležité, aby neboli dlhšie, ako po plecia.  Opticky predlžuje krk ženy a znižuje jej vek aj o niekoľko rokov.

Instagram

Takýto účes bude vynikať najmä ak sú vaše vlasy kučeravé alebo dokonale rovné. Mierny „neporiadok“ na hlave je na vrchole popularity.

Instagram

Podlhovastý bob, s objemom na zátylku je účes, po ktorom túžia mnohé ženy. Vďaka plynulým prechodom na rovných vlasoch alebo objemných kučerách sa účes hodí nielen na každodenné nosenie, ale aj na významnejšie udalosti.

Instagram

 

Pixie je strih účesu, pre sebavedomé ženy. S týmto strihom totiž určite budete vynikať z davu. Variácie sú rôzne. S dlhou ofinou si môžete každý deň robiť iné účesy: začesať to dozadu, natočiť alebo  ich uložiť na jednu stranu. A bez ofiny môžete zabudnúť na ťažkosti so stylingom.

Instagram

Na úpravu vlasov s týmto strihom môžete použiť penu alebo vosk. Ale pozor, s voskom to príliš nepreháňajte, aby sa vám vlasy zbytočne neleskli až príliš.

Instagram

Ak chcete riedkym vlasom strednej dĺžky dodať objem a krásny vzhľad, môžete si vybrať strih v podobe postupky. Dĺžka prameňov je dobrovoľná a, účes so zvlnenými koncami vyzerá atraktívne.

Instagram

Nebojte sa experimentovať. Najmä, ak je váš kaderník skutočný odborník a povie vám, ktoré možnosti strihu sú pre vás tie najvhodnejšie. Možností je veľa, hlavnou vecou nie je, aby ste strihanie vlasov nikdy neľutovali!

 

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Inšpirujte sa účesmi pre ženy, ktoré sa nemôžu pochváliť hustými vlasmi”