Monika Bagárová dnes porodila: Dcérke dali nezvyčajné meno. Pozrite sa, ako vyzerá

Moniku Bagárovú si určite pamätáte ako finalistku šou Superstar. Teraz ju však môžete vidieť ako jednu z porotkýň tejto svetoznámej šou. Dnes je však pre Moniku a jej partnera úžasný deň, sympatická brunetka porodila svoje prvé dieťa. Fotky dcérky aj šťastného otecka okamžite zdieľala na svoj Instagram.

https://www.instagram.com/p/CAnl5bHn6–/

Samotná speváčka nikdy neskrývala to, že pod srdcom nosí práve dievčatko. No meno si obaja rodičia do poslednej chvíle nechávali iba pre seba. Ako prvý sa na Instagrame o svoju radosť podelil novopečený otecko, MMA zápasník Makhmud Muradov (30). V príspevku poďakoval svojej manželke a prezradil jedinečné meno dievčatka – Rumia. Podľa informácii sa tak volá práve Muradova mama.

https://www.instagram.com/p/CAj4vQ9nVV4/

 

“Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě moje rodina moje lásky . Děkuji pane bože za ten nejkrásnější dar .♥️ Rumia Muradova 27.5.2020,” napísala k fotografiám sympatická speváčka. S fotiek aj chcene-nechcene ušla informácia, že Monika rodil cisárskym rezom. Každopádne rodičom blahoželáme a maličkej Rumii prajeme veľa zdravia!

https://www.instagram.com/p/CArr9BzHpgH/

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Monika Bagárová dnes porodila: Dcérke dali nezvyčajné meno. Pozrite sa, ako vyzerá”