Otec uverejnil fotografie svojej dcérky trpiacej rakovinou s komentárom “ Toto je pravá tvár tejto choroby“

„Žiadna rodina by nemala prejsť týmto peklom. „

Jessica má 4 roky. Pred rokom jej diagnostikovali druh rakoviny, ktorý postihuje výlučne deti. Neuroblastóm štvrtého stupňa. Iba pred niekoľkými dňami sa zistilo, že liečba neprináša požadovaný efekt a dievčatku zostáva iba niekoľko dní. Rodičia sa rozhodli prerušiť liečbu aby Jessice spríjemnili posledné dni jej života.

O minulosti dievčaťa píšu média na celom svete. A to po tom, ako jej otec Andy, ktorý je fotograf, publikoval na internete srdcervúcu fotografiu svojej dcérky.

Pod ňu napísal: „Je to najťažšia fotografia akú som urobil. Je na nej moja štvorročná dcérenka, ktorá sa po 12 mesiacoch boja s rakovinou dozvedela, že jej zostáva iba niekoľko týždňov života. Táto fotografia je urobená v momente, kedy nás (rodičov) odstrčila a prežívala pálčivú bolesť sama. Je to pohľad, ktorý žiaľbohu vidíme každý deň. Toto je pravdivá tvár rakoviny. Cievy vidno po celej jej koži,slza jej tečie po líčku, telo je stuhnuté a tvár má od bolesti skrivenú.

Fotografia nebola publikovaná aby obdržala milióny like-ov, aby vzbudila súcit, či aby o nej písali média. Táto fotka nemá nikoho uraziť, či šokovať. „Možno si kvôli tejto fotke ľudia uvedomia, aká je rakovina u detí. Možno sa  s tým niečo urobí, aby žiadne dieťa už nemuselo trpieť touto bolesťou a žiaden rodič nemusel byť svedkom toho, ako sa telo z jeho tela a krv z jeho krvi zo dňa na deň cíti horšie. “ – píše Andy.

Svoj príspevok končí dramatickým apelom: „Musia sa urobiť výskumy a lekári musia bádať, lebo príliš dlho sme nechali diať niečo také. Ako rozrušený otec vás žiadam. Mojej dcérke už niet pomoci, ale rakovina u detí sa musí dať  vyliečiť. Žiadna rodina by nemala prejsť týmto peklom.“

Andy zverejňuje fotky Jessicy od samého začiatku jej boja s chorobou.

  

Zdroj: ofeminin.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Otec uverejnil fotografie svojej dcérky trpiacej rakovinou s komentárom “ Toto je pravá tvár tejto choroby“”