Skoro som spadla na zadok, keď som otvorila túto skriňu a neverila som čo je v nej. Toto môžete mať doma aj vy

Ak si vaša práca alebo koníček vyžaduje veľa úložného priestoru pre rôzne nástroje, látky, farby na maľovanie a iné drobnosti, toto sa vám určite zíde!

Táto univerzálna skriňa bola špeciálne navrhnutá pre kreatívnych ľudí, aby im pomohla zorganizovať svoj pracovný priestor.

универсальный шкаф

Na prvý pohľad vyzerá úplne normálne, keď však otvoríte dvere…

удобное рабочее место

Vo vnútri sa nachádza stolík, 74 nastaviteľných políc, 74 zásuviek ideálnej veľkosti na skladovanie, 13 mobilných kontajnerov na zips, extra police na úložný priestor pod rozkladacím stolíkom.

удобное рабочее место дома

Pracovný stolík je vybavený otvormi pre napájanie počítača alebo tlačiarne.

место для работы

 

Čo sa týka tlačiarne, v skrini má svoje vyhradené miesto.

как сделать удобное рабочее место

Skriňa má 10 koliesok, čo umožňuje ešte lepšiu manipuláciu. Dvierka sa ľahko otvárajú aj zasúvajú.

рабочее место для творчества

Návod na využitie skrine je jednoduchý, takže za pár hodín budete mať zorganizované celé pracovné prostredie vo vašom vlastnom byte. Ostáva ju už len zaplniť!

как организовать место для творчества

Sme presvedčení, že tento skvelý nápad vás bude inšpirovať k vytvoreniu jedinečného priestoru na uskutočňovanie vašich záľub!

Zdroj:  tak prosto 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Skoro som spadla na zadok, keď som otvorila túto skriňu a neverila som čo je v nej. Toto môžete mať doma aj vy”