back to top
streda, 24 apríla, 2024

Ktoré ženské mená sú synonymom sebestačných žien?  

Meno nie je len to, ako nás volajú, je to celý súbor vlastností, tajných významov a symbolov, ktoré si so sebou nosíme počas celého nášho života. Pri dávaní mena dieťaťu je k tomu potrebné pristupovať so zodpovednosťou. Hovorí sa totiž, že meno určuje osud človeka.

V závislosti od mena môže byť pre človeka ľahšie zariadiť si svoj osobný život, alebo ťažšie nájsť úspešnú prácu. Existujú dokonca aj mená, ktoré predurčujú, že ich majitelia budú osamelí. A práve to sú mená, o ktorých budeme dnes hovoriť.

Prezradíme vám, aké sú tri ženské mená, ktoré uprednostňujú osamelosť. Je pre nich lepšie byť single, ako po boku muža.

Svetlana

Význam názvu Svetlana je „jasný“. Aj keď povaha týchto žien nie je v žiadnom prípade jednoduchá. Svetlanu nemožno nazvať necitlivou, skôr nedôverčivou. Mužov hodnotia prísnym pohľadom a týmto štýlom si neraz odplašia potenciálnych nápadníkov. Tieto ženy sú s mužmi opatrné. Za zmienku ale stojí, že takmer všetky majiteľky tohto úžasného mena sú u mužov obľúbené.

človek, denné svetlo, exteriérPexels

Nikdy sa neponáhľajú do manželstva a tento okamih sa snažia oddialiť všetkými možnými spôsobmi. Aby sa dokázali vydať, musia si všetko starostlivo zvážiť, dôverovať partnerovi a urobiť inteligentné rozhodnutie. Ak na konci tejto dlhej cesty Svetlana očakáva neúspech, s najväčšou pravdepodobnosťou to spôsobí, že na dlhý čas zanevrie na vzťahy, aby v sebe obnovila svoj duševný pokoj.

Nepotrebujú muža, aby im vyriešil ich problémy, sú schopné to zvládnuť bez akejkoľvek pomoci.  Tieto silné, nezávislé a vytrvalé ženy dokážu prekonať akékoľvek ťažkosti. Niekedy je pre nich pohodlnejšie byť osamote, než začínať vzťah.

bruneta, človek, dámaPexels

Inga

Toto zvláštne meno dáva jeho majiteľke špeciálne vlastnosti. Čo sa týka povahy, sú milé, milujú slobodu a považujú sa za mierne narcistické ženy. Nie sú zvyknuté počúvať iných, pre nich je najdôležitejší ich vlastný názor. To sa stáva hlavnou prekážkou pri budovaní vzťahov.

atraktívny, človek, dámaPexels

Nie sú pripravené robiť ústupky. Je pre nich ľahšie žiť osamote, než byť flexibilný a chápavý. Taktiež netolerujú kritiku a nechcú sa meniť kvôli záujmom niekoho. Mužov zvyčajne používajú na vlastné účely. Majiteľky tohto zvodného mena sú často krásne ženy, čo aj aktívne využívajú.

Budovanie vzťahu je pre nich náročná úloha. Nevie, ako byť diplomatická. Keď sa zamiluje, môže konať unáhlene a ukázať celú hĺbku svojich pocitov. Lásku však často nahrádza sklamanie a rozhorčenie. Preto je pre ňu jednoduchšie byť sama.

atraktívny, beloch, blondPexels

Vera

Ďalšia silná žena, pre ktorú je dôležitá sloboda a nezávislosť. Vera je plná rozporov: na jednej strane je inteligentná a rozvážna, na druhej strane je príliš asertívna v záležitostiach pri dosahovaní cieľov. Vera nesníva o princovi na bielom koni, od samého detstva prekvapuje každého svojím racionálnym pohľadom na svet. Potrebuje mať po boku perspektívneho človeka, ktorý jej môže poskytnúť finančnú podporu.

bezdrôtový, človek, dievčaPexels

Niekedy koná neuvážene a v zhone len preto, aby sa vydala a nezostala sama. Ale omnoho častejšie sa opakuje situácia, keď uprednostňuje samotu. Citlivá, domýšľavá a vždy trvá na svojom. Nie je pre ňu ľahké vybudovať si vzťah, takže častejšie uprednostňuje osamelosť.

Samozrejme nedá sa povedať, že tieto ženy sú bezcitné alebo že nevedia milovať. Niekedy sa im podarí vybudovať si silné rodiny, ešte častejšie ako iným ženám, pretože starostlivo pristupujú k výberu partnera a potenciálneho otca rodiny. Preto nie je samozrejmosť, že všetky tieto ženy zostávajú po celý život slobodné. Jednoducho patria k tým typom, ktoré sa cítia v harmónii aj bez partnera.

Napriek tomu, sú to silné mená, ich majitelia budú mať pevný charakter, sebavedomie a jasnú myseľ. Sú to tie ženy, ktoré sa dokážu postaviť za seba a vedia byť nezávislé. Čo si o tom myslíte vy? Je to pravda?

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights