Nevestu s takými šatami ste ešte určite nevideli. Čo poviete na jej nápad? Ľudia si ho zamilovali

Pre nevestu Dalton bolo nosenie ich dcérky v šatke počas svadby veľmi praktické. Bola pri nej nablízku, udržala jej pozornosť a vyhla sa akýmkoľvek problémom.

Každý rodič potvrdí, že je naozaj ťažké udržať dieťa sedieť počas akejkoľvek slávnostnej udalosti. Šatka aj v týchto chvíľach padne vhod. „Nosenie dieťatka v šatke ho nielen udrží blízko matky, ale dodá mu aj pocit pohodlia a blízkosti.“ vysvetľuje fotografka Laura. „Taktiež ho zahŕňa do samotného obradu špeciálnym a zmysluplným spôsobom.“

Mamička mala trochu obavu, že dcérka bude počas obradu zlá.

Fotografka Laura povedala, že nebolo sa čoho obávať. Aj napriek faktu, že sa obrad konal počas času, kedy malá Ellie zvyčajne spí, správala sa naozaj ukážkovo. Nevesta tiež dúfala, že keďže má svoj najcennejší poklad pri sebe, opadne z nej stres, ktorý prežívala. Skutočnosť však bola nad jej očakávania. Dalton si svoju svadbu užila a vôbec nemusela prežívať stres z utišovania či zabávania malej Ellie. Tá na veľké prekvapenie všetkých dokonca zaspala!

Pre Dalton to bolo skvelé, mohla sa sústrediť na každý jeden moment a užívať si ho naplno. Po zhliadnutí fotografií online, sa ňou mnohé nevesty s deťmi inšpirovali.

Po zverejnení sa fotografie stali hitom! „Neočakávala som, že toľkých zaujmú natoľko, že ich okomentujú, olajkujú a dokonca zdieľajú!“ povedala fotografka. Vysvetlila, že najprv zverejnila fotku Daltoniných svadobných šiat s popisom, že nevesta sa rozhodla mať svoju dcérku pri sebe. Ľudia však chceli vidieť viac. A reakcia bola naozaj neskutočná! Laura je nadšená, že mohla ľuďom otvoriť oči a ukázať svetu, že bábätko nemusí byť vo svadobný deň na príťaž.

Zdroj: thestir.cafemom.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nevestu s takými šatami ste ešte určite nevideli. Čo poviete na jej nápad? Ľudia si ho zamilovali”