Odkaz od nahnevanej mamičky: Prestaňte nosiť vaše deti do škôlky, keď sú ešte choré. Život mojej dcérky je v ohrození

Jedna mamička sa obrátila na Instragrame na všetkých rodičov aby zvážili svoje rozhodnutie dávať do škôlky smrkajúce deti, či deti s teplotami. Najmä ak sú si vedomí toho, že ich deti sú choré.

Maria Jordan MacKeigan sa podelila o fotografiu svojej dcérky Jordan Grace, aby im ukázala čo sa s ňou stane ak chytí „bežnú chrípku“.

„Vzala som Jordan Grace domov. Keď moje dieťa dostane obyčajnú chrípku, môže to skončiť aj takto! Nikdy v živote nepochopím ako ľudia môžu ostatných vystaviť riziku len preto, že sú zaneprázdnení.’‘ napísala.

MacKeiganina dcéra má Downov syndróm, a toto ochorenie má na svedomí aj jej oslabený imunitný systém. To znamená, že aj chrípka môže u nej vyústíť do vážnych následkov.

MacKeigan napísala: „Pre vašu informáciu, škôlka nie je odkladací kútik detí. Vystavujete riziku iné deti. Tie vaše potrebujú počas choroby objate, starostlivosť a lásku. Keď je Jordan Grace chorá, v prvom rade myslím na ňu a na to, ako mizerne jej musí byť v škôlke. Tiež však myslím aj na iných. Nechcem aby moje dieťa nakazilo ostatné deti, obzvlášť tie, ktoré môžu skončiť v nemocnici, pretože ich malé telíčka nedokážu poriadne bojovať s chorobou samé.“

Kanadská mamička dvoch detí si svojim príspevkom získala mnohých followerov. Veľa rodičov s ňou vyjadrilo sympatie a súhlas. Iní jej oponovali a rozprúdili diskusiu, či je možné nechať dieťa doma vždy pri prvých príznakoch choroby.

Zdroj: newidea.com.au

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Odkaz od nahnevanej mamičky: Prestaňte nosiť vaše deti do škôlky, keď sú ešte choré. Život mojej dcérky je v ohrození”