sobota, 27 júla, 2024

Rodičia hľadajú 32 rokov svojho uneseného syna. Teraz ho konečne našli

Už dlhú dobu je známe, že láska matky dokáže zdolať veľa vecí. Hlavne ak ide o blaho dieťaťa. Táto čínska žena bojovala mnoho rokov len preto, aby mohla vidieť svoje dieťa znova po tom, čo bolo unesené, keď malo iba dva roky. Našťastie príbeh má šťastný koniec. Li Jingzhi našla svojho syna po 32 rokoch hľadania.

Mao bol unesený keď mal iba 2 roky, ale nedávno sa stretol so svojimi skutočnými rodičmi, ktorí ho hľadali už 32 rokov.

Maov otec priviedol svojho dvojročného syna späť domov z predškolskej výchovy. V roku 1988 ho uniesli. Boli blízko vchodu do hotela v provincii Shaanxi. Stačilo, aby jeho otec nedával na syna pozor iba pár sekúnd. Behom tejto malej chvíľky ho niekto chytil a uniesol. Jeho matka, Li Jingzhi odišla z práce, aby mohla venovať všetok svoj čas hľadaniu svojho nezvestného syna. V snahe nájsť Maa vyslala viac ako 100 000 letákov a rozprávala svoj príbeh v národnej televízii.

Podľa CCTV Mao dokonca videl Li hovoriť v televízii o jej nezvestnom synovi, ale neuvedomil si, že ho hľadá. Medzitým začala Li dobrovoľnícku činnosť v skupine s názvom „Baby Come Back Home“, ktorá zhromažďuje informácie o nezvestných deťoch a pomáha ich spojiť so svojimi rodinami. Počas dobrovoľníckej práce pomáhala 29 ďalším nezvestným deťom, aby sa vrátili domov k svojim rodinám.

Pri pokuse o opätovné spojenie so svojím vlastným synom pomohli Maovi rodičia 29 ďalších nezvestných detí.

Koncom apríla niekto nahlásil na políciu,

že muž v provincii S‘-čchuan kúpil dieťa na konci 80. rokov. Polícia použila technológiu rozpoznávania tváre fotografii Maa ako dieťaťa a simulovala obrázok, ktorý ukázal, ako by mal vyzerať ako dospelý. Sledovali muža v meste Mianyang, ktorý sa podobal ich simulovanému obrazu. Po vykonaní testu DNA sa ukázalo, že Mao bol skutočne strateným synom, ktorého Li Jingzhi hľadala 32 rokov. Li a jej muž Mao Zhenjing dostali dobrú správu na Deň matiek.

Mao, ktorého vychovali jeho adoptívni rodičia ako Gu Ningning, nikdy nevedel o svojich biologických rodičoch. Povedal, že sa presťahoval, aby žil so svojimi rodičmi v Xi’ane aj napriek tomu, že vlastní obchod s dekoráciami pre domácnosť v S‘-čchuane. Zdá sa, že jeho rodičia sa konečne dočkali šťastného konca, ktorý hľadali 32 rokov !
Ľudia na internete oslavovali lásku a odhodlanie matky nájsť svoje nezvestné dieťa.

Zdroj: www.boredpanda.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights