Skúšala som si rovnaké šaty v rôznych skúšobných kabínkach: Výsledok vás prekvapí!

Každá ženy si prešla trpkou skúsenosťou v skúšajúcej kabínke. Našli sme si konečne perfektné šaty, vyskúšali ich a vyzerali neodolateľne.

Neskôr sme prišli domov, videli sa vo vlastnom zrkadle a bola to katastrofa.

Iným scenárom je, keď v kabínke Vaše vysnívané šaty na vás vyzerajú strašne.

Vyzerali by však doma celkom inak? Ktovie.

Obe tieto situácie dokážu ženu priviesť do zúfalstva.

Prečo niektoré zrkadlá v kabínkach Vám odporučia siahnuť po menšej veľkosti a iné vziať o 2 čísla väčšiu? AMANDA PLATELL to zistila.

Obliekla si rovnaké šaty – nič neodpúšťajúce ľadovo modré, aby sa odfotila v desiatich kabínkach top britských obchodných reťazcov. Výsledok bol zarážajúci. Na niektorých fotografiách bola akoby iná žena. Na niektorých vyzerala štíhlo a na iných ako tehuľka. Vysvetliť túto záhadu jej pomohla Dr.Melissa Kao, ktorá dodáva zrkadlá do obchodov ako River Island alebo Harrods.

Obchody niekedy používajú triky, vďaka ktorým vyzeráte chudšie a zároveň čo najlepšie. Ide napríklad o nakláňanie zrkadla smerom nahor, čo predlžuje postavu. Zrkadlo pritom môže byť tesne pri stene, avšak naklonenie o pár milimetrov môže Vaše nohy krásne predĺžiť. Dr. Kao potvrdzuje, že zrkadlá môžu mať aj jemne rozdielne sfarbenie, ktoré dodá Vašej tvári zdravý nádych.

Hovorí sa, že fotky neklamú, ale zrkadlá v kabínkach rozhodne áno.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Skúšala som si rovnaké šaty v rôznych skúšobných kabínkach: Výsledok vás prekvapí!”