Tento španielsky umelec je jediný na svete, kto dokáže nakresliť svetlo. Presvedčte sa sami

Vicente Romero Redondo, španielsky umelec, ktorý sa narodil v roku 1956 v Madride. Kvôli práci svojho otca vyrastal v mnohých rôznych mestách v Španielsku. Rodina sa vrátila do Madridu, keď mal 15 rokov.

Ako dieťa si jeho rodičia mysleli, že svoj život venuje maľbe.

Keďže jeho karikatúry spolužiakov a učiteľov boli známe v každej škole, kde študoval, bol v rukách len zriedka videný bez ceruzky a poznámkového bloku.

Svoju techniku ​​maliarstva vďačí za svoje akademické zázemie, neskôr sa však rozhodol kombinovať olejové a pastelové farby, aby spojil štýly.

Od začiatku deväťdesiatych rokov boli obrazy Romera vystavené na vybraných výstavách v Španielsku, Francúzsku a Portugalsku.

Bol ohromený neuveriteľným svetlom jeho obrazov, jedným z najznámejších aspektov jeho tvorby.

Stačí sa pozrieť na tieto majstrovské diela!

 

 

 

španielsky umelec vytvára naozaj krásne diela

 

 

Umenie je individuálnym prejavom kreatívnej schopnosti duše – jedna z foriem osvojovania si sveta človekom. Je predmetom skúmania estetiky, umenovedy a filozofie umenia. Umenie môže znamenať aj používanie istých duchovných kvalít alebo manuálnej zručnosti pri realizácii určitého diela s cieľom urobiť svet umelo krajším a lepším. Umenie je forma maximálneho bytia človeka. Spočíva v cieľavedomom pretváraní škaredého alebo esteticky neúčinného či menej účinného na krásu v koncentrovanej podobe.

Pre viac článkov si otvorte tento odkaz.

zdroj: wooarts.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tento španielsky umelec je jediný na svete, kto dokáže nakresliť svetlo. Presvedčte sa sami”