Fotka dieťaťa narodeného s nevrlým výrazom tváre sa šíri internetom a ľudia si ho zamilovali

Keď sa narodila malá Winter Josephine, každý kto ju videl povedal. „Vyzerá tak namosúrene,“ bola zamračeným novorodeniatkom.

Jej matka Hollie Wallisová rozmýšľala o tom, čo si jej dievčatko musí myslieť. „Bolo mi tam tak príjemne. Vráťte ma späť !“ Jej nevrlá tvár však nútila ľudí, aby sa na dievčatko usmievali.

Najmä jej matka, ktorá prenášala a musela si na malú Josephine počkať o niečo dlhšie.

Tehotenstvo s Winter bolo príjemným prekvapením.

© moodsofwinter / instagram  

Hollie Wallis neverila vlastným očiam, keď jej vyšiel pozitívny tehotenský test. Bolo to hlavne preto, že v predchádzajúcom roku prekonala niekoľko operácií, pri ktorých jej bola odstránenie veľká časť z jej maternice. Takže neočakávala, že znova otehotnie.

Mala dvoch chlapcov z predchádzajúceho vzťahu. Jej manžel však nemal žiadne deti, a preto bola zo správy nadšená. Na tehotenské testy utratila 50 dolárov len aby sa utvrdila. Všetky jej však vyšli pozitívne.

Lekár mal zlé správy.

© moodsofwinter / instagram 

© moodsofwinter / instagram 

Spočiatku všetko prebehlo celkom hladko a tehotenstvo sa nelíšilo od tých predchádzajúcich. To bolo dovtedy, kým nešla k lekárovi na ultrazvuk, kde lekár nedokázal nájsť žiadnu plodovú vodu.

Bolo to veľmi znepokojivé, pretože práve táto ochranná tekutina slúži ako vankúš pre rastúci plod. Hollie sa veľmi zľakla.

Bola jej diagnostikovaná oligohydramnióza čo je stav, keď počas tehotenstva existuje nízka hladina plodovej vody.

Našťastie na druhom ultrazvuku, už zaznamenali tekutinové vrecká a dieťa na monitore vyzeralo zdravé. V pondelok mala ísť k lekárovi opäť. Keď sa však v nedeľu ráno zobudila mala zvláštny pocit, že niečo nie je v poriadku, a preto sa rozhodla ísť do nemocnice.

Hollie sa ocitla v neočakávanej a mimoriadnej situácii.

© moodsofwinter / instagram 

Hollie verila v materský inštinkt, pretože to bola ozaj mimoriadna situácia. Okamžite musela podstúpiť cisársky rez. Bez toho, aby mala možnosť hovoriť so svojím manželom. Hollie podpísala potrebné dokumenty a odviezli ju na operačnú sálu. Samozrejme bola informovaná o možných rizikách, pri podstúpení cisárskeho rezu. Len si predstavte ako sa musela báť. Bola to totiž jej prvá skúsenosť s týmto typom narodenia.

Narodenie Winter bolo zázrakom.

© moodsofwinter / instagram 

© moodsofwinter / instagram 

Jej manžel čakal vonku a vôbec nevedel, že v tom čase podstúpila dokonca aj operáciu. Hollie si mlčky želala, aby bola jej maličká v poriadku. Napriek všetkému bola malá Josephine v poriadku. Bola veľmi malá na dieťa, ktoré sa narodilo po dátume, ale bola zdravá.

Deti narodené pri takom nízkom množstve plodovej vody sú po narodení vystavené riziku zdravotného postihnutia a to aj pri fyzioterapii. Niektoré deti neprežijú, zatiaľ čo iné môžu trpieť neúplným vyvinutím pľúc. Ale Winter prežila ! Bola tvrdá, presne ako jej výraz tváre.

Winter prežila a v nasledujúce dni sa jej stav zlepšoval.

© moodsofwinter / instagram 

Hollie uverejnila fotografie Winter na Facebook. Chcela ju vyfotografovať, pretože vždy vyzerá tak nevrlo. Mnoho ľudí bolo rado za jej fotky, pretože ich dni boli aspoň o trochu veselšie. Fotografie uverejnila aj na Instagrame.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Fotka dieťaťa narodeného s nevrlým výrazom tváre sa šíri internetom a ľudia si ho zamilovali”