Študentka sa vracia do svojho domu po karanténe a nachádza zemiaky, ktoré sa predierajú jej kuchyňou. Ľudia zverejňujú podobné obrázky

Ak existuje cesta, príroda si ju nájde. Keď Donna Porée so svojim manželom na začiatku karantény odišla zo svojho domu, vrece zemiakov, ktoré tu zanechala, sa odmietlo vzdať hniloby. Zemiaky si hľadali zdroj života po celé 3 mesiace neprítomnosti Donny.

donna9p

Keď sa žena vrátila domov, nemohla uveriť vlastným očiam. „Je to veľmi prekvapujúce, ale zemiaky si prerazili svoju vlastnú cestu v mojej kuchyni.“ Počas upratovania sa Donna rozhodla zemiaky neskonzumovať ani nevyhodiť. Koniec koncov, mali obrovská vôľa prežiť, tak to využila. „Opatrne som ich vybral a vysadil ich vonku do zeleninovej záhrady,“ vysvetlila Donna. V priebehu tohto procesu sa musela postarať o jednu vec. „Keď som zemiaky premiestňovala, nemohla som si pomôcť a rozhodla som sa zmerať ich výhonky. K môjmu údivu boli niektoré dlhé takmer 1 meter !“

Keď videli Donnine fotky ľudia na internete, začali zdieľať svoje vlastné fotografie zemiakových klíčkov.

# 1 A teraz vieme, odkiaľ pochádzajú Pringles.

DrickssReport

Naklíčené zemiaky obsahujú vyššiu hladinu glykoalkaloidov, ktoré môžu byť toxické pre človeka, ak sa konzumujú vo väčšom množstve. No pri ich vypražení sa môže znížiť hladina glykoalkaloidov. Je však potrebný ďalší výskum, aby sme si boli istý, či môžeme bezpečne konzumovať aj naklíčené zemiaky. Dovtedy je bezpečnejšie sa ich zbaviť a zaobstarať si nové.

# 2 Zemiaky sa skrývali v mojej špajzi. Vyzerajú ako nejaký druh morského tvora.

the_garden_of_Report

Jedným z najlepších spôsobov, ako znížiť pučanie zemiakov, je nakupovať ich s mierou. Pokúste sa vyhnúť skladovaniu tejto zeleniny a kupujte ich iba vtedy, ak ich plánujete použiť. Taktiež, ak spozorujete nejaké poškodené zemiaky, pravdepodobne bude najlepšie sa ich zbaviť. Ubezpečte sa, že zostávajúce sú uložené na chladnom, suchom a tmavom mieste.

Tiež sa hovorí, že sa neodporúča držať zemiaky a cibuľu spolu, pretože ich skombinovanie môže urýchliť klíčenie. To je však iba dohad, neexistujú vedecké dôkazy, ktoré by to potvrdili.

# 3 Toto je taška zemiakov v mojom suteréne.

reddit
# 4 Sladké klíčiace zemiaky.

reddit
# 5 Zemiak, ktorý som našiel pod kuchynským pultom, vyzerá ako nejaký strašidelný les.

mrdude777Report
# 6 Zemiaky v mikrovlnnej rúre aj tak vyklíčili.

reddit
# 7 Usmerňovanie klíčenia zemiaka.

imgur
# 8 Dostal som infarkt.

bradfs14Report
# 9 Včera som obrátil tento zemiak hore nohami a dnes som dostal praktickú lekciu o gravitácii. Tendencia rastlín zmeniť svoj rast s ohľadom na gravitáciu. Bonus: Z tohto sa stal homár.

rosxixReport
# 10 Krabica zemiakov, ktorá zostala neotvorená asi rok.

reddit
# 11 Fotografovanie klíčenia zemiaka z blízka.

alys_shantzReport
# 12 Keď odídete na 5 mesiacov a po návrate si uvedomíte, že ste nechali zemiaky v skrinke.

tiarasntrainersReport
# 13 Môj otec zistil, že v zadnej časti špajze nám pučia hororové zemiaky.

reddit
# 14 Tento zemiak ostal osamote 3 týždne.

reddit
# 15 Ponúkam vedro klíčiacich zemiakov a jednu mačku.

tallulah_bananaReport

Zdroj: www.boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Študentka sa vracia do svojho domu po karanténe a nachádza zemiaky, ktoré sa predierajú jej kuchyňou. Ľudia zverejňujú podobné obrázky”