Temná čarodejnica z filmov o Fantaghiro má ročnú dcérku. Za rozhodnutie otehotnieť v pokročilom veku ju mnohí odsudzujú!

Tí skôr narodení ale aj deti 90-tych rokov si určite spomínajú na známu talianskú sériu fantasy filmov o princezne Fantagiro. Predstaviteľka Temnej čarodejnice, Brigitte Nielsen  sa minulého stala matkou malej Fridy. Maličké zlatíčko nedávno oslávilo svoje druhé narodeniny. No potom čo svoje tehotenstvo dlhšiu domu skrývala sa nakoniec s radostnou správou podelila so svetom no strhla sa na ňu aj spŕška kritiky.

 

Má už 5 detí

Herečka dánskeho pôvodu má okrem malej Fridy štyri staršie deti – najstarší Julian má 34, Killian (29), Douglas (25) a Raoul Meyer Jr. (23). Brigitte bola dokopy vydatá už trikrát no už 15 rokov tvorí manželský pár s otcom malej Fridy, barmanom Mattiom Dessim (40).

Spoločne sa o dieťa snažili dlhých 11 rokov ale po neúspešných umelých oplodneniach pri ktorých im dávali šancu na úspech 3 – 4% sa to nakoniec podarilo. No Brigitte sa netají, že tento dlhý proces bol ozaj “trnitou cestou a nikomu by túto skúsenosť nepriala.”. Priznáva, že nie každý je schopný zvládnuť túto cestu najmä po psychickej stránke, ktorá taktiež “útočí” na vzťah partnerov.

 

 

 

 

Cíti sa úžasne

Na otázku aké je to stať sa matkou v pokročilom veku odpovedala jednoznačne: “Cítim sa tak dobre ako nikdy predtým.”.

Veľkým plus je pre ňu aj to, že je staršia a vyspelejšia, keďže prvého syna čakala, keď mala 20 a cítila sa byť neskúsená a mala zo všetkého strach.

“Stať sa mamou v pokročilom veku nie je náročné. Je to priam úžasné!” dodáva herečka. Svoje tehotenstvo tajila pred svetom ale dokonca aj pred svojou vlastnou rodinou, keďže po varovaniach doktorov sa bála, že by o dieťa mohla prísť.

Tehotenstvo aj napriek pokročilému veku matky prebehlo v poriadku a bez akýchkoľvek komplikácii.

 

Za svoje rozhodnutie sa nevyhla ani kritike

Najhoršie čo ju čakalo však bola vlna kritiky, ktorá sa na ňu následne začala valiť. “Veľa ľudí nám naše šťastie praje a raduje sa s nami, nájde sa ale aj dosť takých, ktorí mi neváhajú povedať:

Zbláznila si sa? Čo ste sa to opovážila urobiť? Chudák dieťa, veď môžete byť pokojne jeho babička. Umrieš skôr, než zmaturuje. Nikto ale nemá právo ma súdiť. Všetko je predsa o tom, čo môžete dieťaťu dať a odovzdať, ako veľmi ho budete milovať.

Ako žena a mama sa cítím oveľa lepšie a uvolnenejšie ako kedy predtým,” priznala. Odhliadnuc o tom čo si o nej verejnosť myslí, sú Brigitte a jej manžel šťastnými rodičmi a jej starší nevlastní bratia sa malej Fridy nevedia nabažiť.

 

Aj naďalej pracuje

Okrem veľkej radosti a rade skúseností vidí aj to, že sa zmenil aj jej postoj k správnej výchove. „A nie je to len preto, že Frida je veselé, pohodové a totálne šťastné dieťa. Mám pocit, že jej môžem odovzdať a naučit ju omnoho viac, než keď som mala dvadsať alebo dvadsať päť. Necítím žiadne obavy ani neistotu, veci, ktoré ma ako mladú maminku dokázali vydesiť alebo rozčúliť, vôbec neriešim, som viac pokojná, trpezlivejšia a vnímavejšia. Naplno a so množstvom zábavy si užívame každý deň, už dokonca spoločne aj cestujeme a občas ma sprevádza na natáčania. Mať dieťa pre mňa totiž neznamená, že prestanem pracovať. Hrala som dokonca ešte v ôsmom mesiaci tehotenstva. To už samozrejme mali maskéri práce nad hlavu s tým, aby dokázali šikovne skryť môj veľký pupok,“ dodáva s úsmevom Brigitte.

zdroj:blesk.cz

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Temná čarodejnica z filmov o Fantaghiro má ročnú dcérku. Za rozhodnutie otehotnieť v pokročilom veku ju mnohí odsudzujú!”