Učiteľka bola natočená na videu, ako kope 5-ročné dievčatko do chrbta

V americkom štáte Kansas, v meste Shonny, sa udiala nepríjemná udalosť, po ktorej bola učiteľka vyhodená za to, že nohou kopla do 5-ročnej žiačky.

Na internete sa objavilo šokujúce video, pochádzajúce zo strednej školy Bluejacket-Flint, kde sa to všetko odohralo 21. februára 2019.

Učiteľka menom Crystal Smiteová, surovo vytiahla a kopla do dievčatka, ktoré sa skrývalo v poličke medzi knihami. Právnik rodiny hovorí, že dievča ostalo traumatizované a bojí sa vrátiť späť do tejto školy.

Po incidente sa rodičia okamžite rozhodli presunúť svoju dcéru do domáceho štúdia.

Vedenie školy našlo záznam z kamerového systému po tom, čo sa matka dievčatka začala sťažovať  na útok učiteľky. Prehrajte si video na 1 minútu a 16 sekundu, aby ste mohli vidieť celý tento incident.

Žena našla na ruke svojej dcéry červené odtlačky, po čom sa priznala, že jej ublížila učiteľka.

Po konaní matky sa vedenie školy rozhodlo vypočuť aj samotnú učiteľku. „Urobíme všetko pre to, aby sme túto nepríjemnú udalosť čo najskôr vyriešili. Žiadne dieťa by nemalo zažiť niečo také.“

Crystal Smiteová pracovala v tejto škole prvý rok. Právnik a rodina dievčatka tvrdia, že dieťa sa o tom, čo sa stalo, snažilo povedať aj iným učiteľom školy, no jej slová odignorovali.

Po tom, ako sa na scéne objavilo spomínané video, bola učiteľka okamžite prepustená. Vedenie školy sa ospravedlnilo a vzalo na seba všetku zodpovednosť za nepríjemnosti spojené s týmto incidentom.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Učiteľka bola natočená na videu, ako kope 5-ročné dievčatko do chrbta”