Vtip Dňa: Zvieratká si chcú postaviť nový dom

Zvieratká v lese sa dohodnú, že si spoločne postavia bytový dom, aby mali na zimu kde bývať. Dohadujú sa, kto pôjde do mesta zariadiť všetky potrebné povolenia. Pošlú teda líšku, pretože je prefíkaná. Za týždeň sa líška vráti celá smutná.

To nejde, to sa nedá, 9 povolení mám, ale to desiate, to nejde. Zvieratká sa teda dohadujú, kto pôjde a vyšlú medveďa. Ten je silný, snáď to pretlačí. Za týždeň sa medveď vráti, tak tiež bez úspechu. To nejde, to sa nedá, 9 povolení mám, ale to desiate, to nejde.

Zvieratká sú nešťastné a premýšľajú, čo budú robiť. Prihlási sa somár a hovorí. Ja by som to skúsil.  Zvieratká.: „Ty somár?“ Líška múdra, medveď silný a nepodarilo sa im to. Ty že by si to dokázal? Áno ja by som to skúsil.

Zvieratká:  No čo, rovnako nemáme už čo stratiť, tak choď. Ide teda somár do mesta a na druhý deň sa vracia a za ním nákladiaky s pieskom , cementom, tehlami a tak ďalej. Zvieratká sú nadšené sa pýtajú osla: To nie je možné, ako si to dokázal? Osol: „To nič nebolo, prídem na úrad a tu spolužiak, tam spolužiak“

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Zvieratká si chcú postaviť nový dom”