Žiadne značkové či drahé oblečenie: Kráľovská rodina oblieka svoje deti skromne

Známe celebrity, či už tie slovenské alebo zahraničné, s obľubou obliekajú svoje ratolesti od hlavy po päty do dizajnerských kúskov.

No nie každý si potrpí na luxus a tie najnovšie a najdrahšie trendy.

Aj keď to môže znieť nereálne, kráľovská rodina si na takéto veci vôbec nepotrvdí. Kate, vojvodkyňa z Cambridge, svoje deti oblieka do cenovo dostupných outfitov a nebojí sa oblečenie starších detí posunúť mladším súrodencom.

Na Instagrame sa nedávno objavili milé rodinné fotografie s naordenín princa Williama. Pózuje spoločne s najstarším synom princom Georgom (6), mladšou princeznou Charlotte (5) a najmladším prírastkom princom Louisom (2).

Tieto krásne rodinné momentky nezachytil nikto iný ako jeho manželka Kate (38). Ak ste si však mysleli, že ich deti budú “nahodené” do najdrahších kúskov, ktoré si rodina zaručene dovoliť môže, ste na omyle.

Nádherné detičky sú tak vyobliekané vo veciach, ktoré sa dajú za pár libier kúpiť v rôznych obchodných reťazcoch.

Kate tak nemá strach ani z toho, že by jej deti mali nosiť obnosené oblečenie.

Dôkazom je aj to, že na svoje tretie narodeniny pózovala so svojim najmladším bračekom Louisom vo svetri po staršom bratovi Georgovi.

On ho mal na sebe na fotografii, kde sa na počesť 90. narodenín Alžbety II., kráľovná odfotila so všetkými vnúčatami a pravnúčatami.

https://t.co/8vjaKCxqEo

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žiadne značkové či drahé oblečenie: Kráľovská rodina oblieka svoje deti skromne”