12 známych homosexuálov, z ktorých šalejú milióny žien, no nemajú u nich žiadnu šancu

Nie je žiadnym tajomstvom, že dievčatá sa často zamilujú do pekných filmových hercov. Majú celú izbu oblepenú plagátmi s ich fotografiami a nadšene hľadajú na internete akékoľvek novinky týkajpce sa ich obľúbencov. Teraz si predstavte reakciu takejto fanúšičky, keď sa jej zbožňovaný herec prizná, že má rád…mužov.

Dnes vám povieme niečo o mužoch, ktorí si podmanili milióny ženských sŕdc, no prekvapenie nastalo po tom, čo odhalili svoju sexuálnu orientáciu.

Xavier Dolan

Tento mladý muž je zbožňovaný fanúšikmi kina po celom svete. Svojím hlasom nadaboval Rona Weasleyho v kanadskej verzii „Harryho Pottera“. Jeho filmy dostávajú rôzne ocenenia, vrátane Cannes. Xavier však svoju homosexuálnu orientáciu nikdy neskrýval. Navyše, muž pravidelne bojuje s prejavmi homofóbie.

Luke Evans

Ten herec sa dostal do povedomia ešte dlho predtým, než začal získavať veľké úlohy. Jeho fanúšikov to v zásade nijako neznepokojovalo. Neskôr sa objavil vo filmoch „Hobbit“ a „Dracula.“ Pred piatimi rokmi vypukol škandál, keď tlač napísala, že Luke má aférku s príťažlivou kráskou. Netrvalo dlho a ukázalo sa, že to všetko bol len trik jeho PR manažéra.

Wentworth Miller

Hviezda seriálu Útek z väzenia takmer v minulosti spáchala samovraždu, keď na vlastnej koži pocítila, ako vyzerá homofóbia v praxi. V roku 2013 verejnosť verejne oznámil svoju náklonnosť k mužskému pohlaviu. Dokonca odmietol ísť na festivalm na ktorom ľudia protestujú proti neznášanlivosti voči homosexuálom v Rusku.

Neil Patrick Harris

Aj keď v seriáli „Ako som spoznal vašu matku“ hraje Barneyho Stinsona, muža, ktorý mení ženy ako ponožky, v skutočnosti je už 5 rokov v šťastnom manželstve s hercom Davidom Burtkaom. Muži dokonca využili služby náhradnej matky a nechali si vynosiť a porodiť dve krásne deti.

Zachary Quinto

Slávny Spock z filmu Star Trek 11 (2009) oznámil svoju orientáciu v roku 2011. Jeho partnerom bol model Miles McMillan. V roku 2015 ich časopis Vogue označil za „vplyvný pár, ktorého postavenie je dôležité pre film, módu, umenie a spoločenský život“. Pár sa však začiatkom tohto roka rozišiel.

Andrew Scott

Herec, ktorý sa stal slávnym pre svoju úlohu v televíznom seriáli „Sherlock“, hovorí, že je potešený, keď ľudia na svojej homosexualite nevidia nič zlé. Muž zároveň tvrdí, že to neznamená, že by bol lepší: „Porovnal by som to so schopnosťou hrať na bendžo – je to proste fakt.“

Matt Bomer

Keď Matt získal jednu z cien v roku 2012, poďakoval svojmu manželovi Simonovi Hollsovi a taktiež ich trom adoptovaným deťom. Herec neskôr priznal, že nečakal takú odozvu od svojho priznania.

Ben Wishaw

Jeho rola vo filme „Parfum“ nebola obzvlášť morálna, ale obrovské množstvo žien bolo ohromených jeho hereckým výkonom. Pravda, museli byť sklamané, keď sa celý svet dozvedel, že Wishaw je gay a od roku 2012 aj ženatý za hudobného skladateľa Marka Bradshawa.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jürg Zbinden (@5thofbeethoven),

Jim Parsons

Možno to niekoho prekvapí, ale Jim má 46 rokov! Po druhé, v roku 2013 povedal, že už niekoľko rokov žije so svojím partnerom Toddom Spiewakom.

Kevin Spacey

Spočiatku tvrdil, že ženy nemá príliš v láske, no potom  sa vynorilo niekoľko škandálov o sexuálnom obťažovaní. Kevin týmto spôsobom sklamal svojich fanúšikov rovno dvakrát v jeden rok.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Spacey (@kevinspacey),

Ricky Martin

Dokonca aj na začiatku svojej kariéry, kedy o ňom snívali milióny dievčat na celom svete povedal, že uprednostňuje mužov. Potom to však musel zmeniť, pretože by to kazilo jeho imidž alfa samca, čo by  mohlo mať škodlivý vplyv na jeho kariéru. V spevák v súčasnosti nemá problém kdekoľvek povedať, že je gej a nie je to tak dávno, čo sa rozhodol spolu s partnerom vstúpiť do stavu manželského.

Elton John

Jeden z najznámejších britských umelcov v histórii. Spočiatku tvrdil, že je bisexuál, ale potom si uvedomil, že má viac rád mužov. Mnoho rokov žije so svojím manželom Davidom Furnishom. Náhradné matky dvojici pomohli, aby sa stali dvojnásobnými otcami – spoločne vychovávajú dvoch chlapcov…

Aký je váš názor na páry rovnakého pohlavia?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “12 známych homosexuálov, z ktorých šalejú milióny žien, no nemajú u nich žiadnu šancu”