Je toto vôbec možné? Takto vyzerá Bílá a Krajnová bez retuše

Trend vyretušovaných dokonalých fotografií sa pomaly stáva minulosťou a celebrity na svetlo sveta zverejňujú prirodzené fotografie, ktoré ukazujú ako naozaj vyzerajú. Bez akýchkoľvek úprav vo photoshope či úplne bez filtrov, zverejnili populárne české kamarátky – Lucie Bílá a Simona Krainová fotografiu, ktorá prekvapila mnohých ich fanúšikov.

Obe šarmantné a talentované hviezdy aj napriek tomu, že tentokrát zverejnili fotografiu bez úprav, sa mnohokrát v minulosti priznali k tomu, že úprava fotografií k ich kariére patrí a mnoho z fotografií na ich sociálnych sieťach sú upravené filtrami alebo vyretušované profesionálmi.

Ich fanúšikovia však túto fotografiu nenechali bez komentárov a pod ich spoločnou fotkou sa rozbehla búrlivá debata o tom, ktorá z nich vyzerá lepšie. Mnoho fanúšikov vychválilo Luciu, no nezabudli podotknúť, že mladšia, 50 ročná Simona vyzerá staršie ako 57 ročná Lucie. Myslíme, že obe dámy vyzerajú krásne a vôbec sa nemusia hanbiť za svoje prirodzene krásny vrásky.

Čo poviete na ich spoločnú fotografiu?

zdroj: luciebila

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Je toto vôbec možné? Takto vyzerá Bílá a Krajnová bez retuše”