sobota, 27 júla, 2024

Odkaz Renáty Názlerovej všetkým neprajníkom: “Poukazovaním na iných zastierate to čo vo Vás nefunguje.”

Renátu Názlerovú určite väčšina z Vás pozná z obrazoviek TV JOJ alebo z jej vlogov na Youtube, kde o veciach hovorí otvorene. Prednedávnom na svoj kanál pridala vlog, v ktorom sa venovala netolerancii u ľudí. Toto video podnietil nenávistný komentár pod jedným z jej príspevkov. Renáta sa tak rozhodla raz a navždy poslať všetkým nie len svojim neprajníkom jasný odkaz!

https://www.facebook.com/renata.nazlerova.officialna.stranka/photos/a.741193969391613/1438723712971965

 

“Ako môže byť niekto, kto je tak nechutne tučný krásnym,” objavil sa komentár pod príspevkom Renáty Názlerovej. Ten spustil lavínu negatívnych komentárov, ktoré prevážili tie pozitívne, ktoré sa týkali Renáty. To ju nenechalo chladnou a preto chcela túto tému “načať” a podrobnejšie rozobrať prečo sú ľudia netolerantní. No na začiatok však poslala jasný odkaz tým, ktorí majú s jej vzhľadom asi problém. 

https://www.facebook.com/renata.nazlerova.officialna.stranka/photos/a.741193969391613/1270868083090863

 

“Na magro tých, ktorí nás tak radi kritizujú… Predstavte si, že aj tučné ženy sa páčia. Predstavte si, že aj ženám s kilami navyše muži nadbiehajú a dvoria. Predstavte si, že aj my sme milované a obdivované. Predstavte si, že máme normálny milostný život. Myslím si, že toto je presne to, čo irituje tie osoby a ženy, ktoré píšu tie až zúrivé, nenávistné komentáre. Podľa nich, ony majú všetko. Ony sú vyšportované, krásne vystajlované, namaľované, fantastické a ako je možné, že nejaká tučná Renáta má obdivovateľov a ona taká úžasná a štíhla ich nemá?” odkázala Názlerová.

https://www.facebook.com/renata.nazlerova.officialna.stranka/photos/a.741193969391613/1433699550141048

 

Nechajte ich žiť!

Vo vlogu zároveň poukázala na to, že ľudia zvyčajne reagujú na inakosť (iná sexuálna orientácia, farba vlasov, spôsob obliekania) negatívne. Podľa nej to však iba evokuje to, že takýto ľudia nie sú sami so sebou vyrovnaní a preto sú citliví na veci či vlastnosti, ktoré nemajú ale mať by chceli.

“Podľa môjho skromného názoru je úplne jedno či je niekto biely alebo čierny, zelený alebo fialový a je jedno akú má sexuálnu orientáciu, je jedno aké má vzdelanie, je jedno akým majetkom disponuje.

Všetko je jedno, naozaj. Pokiaľ je ten človek sám a so sebou v zhode, ak nejakú ženu teší, že chodí výstredne oblečená a teší ju, že na seba strháva pozornosť a cíti sa byť šťastná a potom je milá ku ostatným. No tak nech taká je, nechajte ju žiť,” prizvukuje.

https://www.facebook.com/renata.nazlerova.officialna.stranka/photos/a.741193969391613/1366566636854340/

 

Kompenzujú si vnútornú slabosť

Na záver však má aj pre neprajníkov jedno riešenie, zamyslieť sa prečo ich tak rozčuľuje a zdvíha im tlak. “Čo v sebe nemáte vysporiadané, čo vo Vás je Vaša slabosť a prečo sa snažíte za každú cenu to v čom nie ste podľa Vás dobrý alebo dostatočne kvalitný prenášate na druhých a tým si kompenzujete tú svoju vnútornú slabosť alebo tento svoj vlastný vnútorný hnev,” dodala.

Jej cieľom je to aby boli ľudia schopní dopriať aj ostaným aby mohli kľudne žiť, pretože tí, ktorí doprajú iným tak bude dopriate aj im. Všetká tá netolerantnosť podľa nej jednoducho pramení z nespokojnosti alebo z toho, že danému človeku niečo chýba. Treba si tak vždy najprv zamiesť pred vlastným domom, pred tým ako niekoho začnete posudzovať. 

https://www.facebook.com/renata.nazlerova.officialna.stranka/photos/a.741193969391613/1352289681615369

 

Celý vlog si môžete pozrieť tu:

zdroj:youtube.com 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights