Psa s nádorom vyhodili do kontajnera na smeti. Pozrite sa, čo sa stalo keď ho našli

Tento článok vám zlomí srdce a potom ho znova spojí. Často zdieľame úchvatné príbehy zachránených zvierat. Tým, čím si však muselo toto úbohé stvorenie prejsť je otrasné. Tento konkrétny príbeh psíka dokonale ilustruje, ako až prekvapivo môžu byť niektorí ľudia brutálni a ako neuveriteľne milí sú zas iní. Je to všetko o rovnováhe vo svete však ? Nie druh rovnováhy, v ktorú by sme dúfali, ale rovnováha, s ktorou sa musíme vyrovnať.

Tento pes bol nielen opustený, ale rovno vyhodený do smetiaka na odpadky v meste Botucatu v São Paulo v Brazílii. Našťastie okoloidúci si medzi odpadkami všimol psa. Osoba, ktorá našla tohto psíka, zdokumentovala na videozáznam srdcervúci pohľad. Množstvo bolesti a smútku v očiach šteňaťa je takmer neznesiteľná.

Pes bol vyhodený do smetiaka ako odpad


Toto srdcervúce video zobrazuje okamih, keď bol psík prvýkrát nájdený

https://www.facebook.com/Palhinhabtu/videos/10222773849755727/?t=0

„Je to o prípade malého psa hodeného do kontajnera a mnohých ďalších prípadoch, ktoré sa vyskytujú každý deň. Žiadam všetkých ochrancov zvierat, aby ich táto práca neodradila, aby oslavovali každé víťazstvo, každé osvojenie, každé uzdravenie atď. Láska je silnejšia ako nenávisť a verím, že čoskoro budeme mať účinnejšie zákony.“

Malý pes bol okamžite prevezený k veterinárovi na urgentný príjem

Florzinha (alebo Malý kvet preložené z portugalčiny), ako ju záchrancovia pomenovali, bola okamžite prevezená k veterinárovi mestskej chovateľskej stanice.

V jej žalúdku sa našiel veľký nádor a vredy

Florzinhu skontrolovali a ošetrili. Psík bude zatiaľ liečený liekmi pred rozhodnutím o odstránení nádoru.

Malé nádory našli aj vo viacerých mliečnych žľazách. Hrozilo jej odstránenie celého prsného reťazca

Nevzdáme sa. Veterinári z obecnej chovateľskej stanice jej poskytnú všetku potrebnú starostlivosť a som si istý, že čoskoro bude v dome rodiny, ktorá ju bude naozaj milovať,“ napísala Palhinha v príspevku. Povzbudila tiež všetkých, aby neplytvali energiou pri obviňovaní toho, kto to urobil. Osobe, ktorá si zjavne nezaslúži žiadnu pozornosť. Požiadala ľudí, aby smerovali všetky modlitby a pozitívnu energiu k Florzinhovi.

Florzinha bude pokračovať v liečbe, kým nebude pripravená ísť do nového domova

Vo svojej poslednej aktualizácii Palhinha poďakovala Petlandovi Botucatu, kde sa liečila Florzinha, ako aj všetkým, ktorí prispeli liekmi a jedlom. Starajú sa o ňu s veľkou láskou, vrátane horúcich kúpeľov a vzrušujúcich jázd autom.

Tento príbeh šokoval miestnu komunitu, ale stáva sa to všade vo svete oveľa častejšie, ako by sme si želali. Populácia zvierat bez domova je vo svete alarmujúca. Podľa Americkej spoločnosti pre prevenciu týrania zvierat (ASPCA) každý rok prichádza do amerických útulkov pre zvieratá približne 6,5 milióna spoločenských zvierat a len asi polovica z nich je adoptovaná.

Ľudia opustia svoje verné zvieratá, pretože sú príliš náročné na starostlivosť, príliš staré, príliš choré alebo vyžadujú príliš veľa jedla, pozornosti a lásky. Pravda je, že človek, ktorí dokáže do kontajnera vyhodiť niečo živé, čo malo byť jeho verným priateľom, si nezaslúži žiadnu lásku. Som skutočne šťastná, že Florzinha teraz žije lepším životom.

Zdroj: www.boredpanda.com

Zdroj foto: Palhinhabtu

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Psa s nádorom vyhodili do kontajnera na smeti. Pozrite sa, čo sa stalo keď ho našli”