Takto vyzerá najlepšia tenistka Slovenska krátko po pôrode. Ani napriek kilám navyše sa nepotrebuje umelo zoštíhľovať

Dominika Cibulková, naša najlepšia tenistka, sa svoj profesionálny športový život rozhodla vymeniť za rodičovské povinnosti, ktoré si už niekoľko týždňov plnohodnotne užíva.

Okrem fotografií svojho prvorodeného syna zverejňuje aj fotografie svojej popôrodnej postavy. Mnoho mamičiek by malo problém ukázať svoje telo pár týždňov po pôrode, no to určite jej prípad nie je. Dominika sa nehanbí ukázať v plavkách ani napriek tomu, že sa ešte nedostala na svoju predpôrodnu váhu.

Dominika si materstvo naplno užíva a netrápi sa ani tým, čo si o jej tele myslia iní. Dominika vyzerá nádherne, čo dokazuje aj jej obrovský úsmev a spokojnosť na jej tvári. Okrem toho si v týchto dňoch užíva prvú spoločnú rodinnú dovolenku.

 

 

zdroj: domicibulkova

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Takto vyzerá najlepšia tenistka Slovenska krátko po pôrode. Ani napriek kilám navyše sa nepotrebuje umelo zoštíhľovať”