Vieš aká je najlepšia farba do tvojho bytu podľa znamenia v ktorom si sa narodil? Pozri sa

Nikdy sa mi nepáčili zelené steny. Pamätám si, že na hodinách chémie som cítila nepríjemne,  toxická omietka ma privádzala do stavu strnulosti, za 15 minút po začatí hodiny sa mi ničoho nechcelo. Ako sa ukázalo, to nebola len detská fantázia. Akú farbu má miestnosť, sa odráža na našej nálade…

Každé znamenie zverokruhu je iné. Budete prekvapení, ale farba interiéru veľmi ovplyvňuje naše zdravie a vnímanie sveta. Farby by sme mali vyberať zodpovedne. Existuje možnosť, vybrať si farbu podľa dátumu narodenia, podľa znamenia zverokruhu.

Farby podľa zverokruhu

Baran – ružová

Mnohí si mysli, že ružová farba je infantílna, frivolná. Ale hviezdy poukazujú na jej jedinečnosť! Teplo, komfort, svetlo – toto všetko v odtieňoch ružovej

Pre dynamických a spoločenských Baranov sa stane táto farba záchranou od všednosti v akejkoľvek forme, zohreje a podporí. Takže Barani sa budú príjemne cítiť aj v interiéri oranžových a zlatých tónov.

Býk – čierna

Tvrdohlavosť Býkov je obľúbená téma pri rozhovoroch. V skutočnosti títo statoční a rozhodní ľudia jednoducho majú jasný životný postoj , ktorý bude brániť až do konca.

 

Čierny interiér je ideálny pre obydlie Býka, hoci si môže dovoliť taký luxus v obývacej izbe. Hnedá a béžová pomôžu vyrovnať náladu niektorým predstaviteľom tohto znamenia.

Blíženci – žltá

Pre Blížencov je farba stien v interiéri veľmi dôležitá. Premenliví, vyzývaví, títo ľudia nepoznajú pokoja…Slnečné farby sú pre Blížencov ideálne, aktívnych a energických. Pridaním bledomodrej, nebeskej farby, a Blížencom bude príjemne v takomto dome vždy.

Rak – bledomodrá

Raci sa považujú za notorických domasedov a tak je pre nich najideálnejšia paleta bledomodrých odtieňov. Delikátne odtiene modrej, svetlo fialovej a sivej – to sú tie správne farby pre dušu Raka.

Lev – fialová

Zdá sa, že Lev môže inšpirovať kohokoľvek, nakaziť svojou láskou k životu a kráľovskou náladou. Fialová farba pomôže vytvoriť v dobe úžasnú atmosféru, ktorá je tak dôležitá pre Levov.

Panna – krémová
Smotanové, krémové a béžové odtiene pomôžu Panne cítiť sa v bezpečí, vo svojom svete, kde je  všetko tak, ako má byť. Všetky svetlé odtiene Pannu zocelia, podarujú duši pokoj, obdarujú silou.

Váhy – zelená

Zelená farba je farbou harmónie. Preto je tak potrebná pre Váhy. Smaragdové odtiene, farby mladej trávy, farby sviežej mokrej zelene… Steny a nábytok v týchto tónoch zmenia život Váh k lepšiemu.

 

Škorpión – červená

Škorpióni – ľudia s vyvinutou intuíciou, zmyselní a vášniví. Na nich dobre vplývajú v interiéri červené a fialové odtiene. Tiež oranžová a čierna navodia priaznivú atmosféru pre Škorpiónov.

 

Strelec – čokoládová

Táto farba nenechá Strelcov ľahostajnými. Čokoládovo – hnedé odtiene prispievajú k filozofickej nálade, ktorej sú Strelci často vystavení. Taktiež týmto nepokojným rojkom pomôžu modré a zelené farby v miestnostiach, kde trávia veľa času.

 

Kozorožec – sivá

Neutrálne farby pomôžu Kozorožcom byť silnejšími, vyberanými a disciplinovanými. Taktiež môžeme pridať trochu modrej .Kozorožci milujú všetko milé a na tom treba staviať pri výbere nábytku i dekoračných predmetov do interiéru.

 

Vodnár – oranžová

Citrusová farba podčiarkne originalitu osobnosti Vodnára a navodí atmosféru sviatku. Oranžová farba stimuluje usilovnosť a kreativitu, a taktiež pomáha zbavovať sa stresu. Ideálne, však?

 

Ryby – modrá

Pre citlivé Ryby je bledomodrá, modrá a fialová najlepším spôsobom. Obydlie Rýb bude harmonické a inšpirujúce, ak bude ozdobené v tónoch vody a vesmíru. Citlivá povaha si vyžaduje krásu okolo seba.

 

Povedz svojim priateľom o tom, aké farby im vyhovujú. Mnohí ľudia sa nezaoberajú takýmito maličkosťami. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť na dosiahnutie osobného šťastia.

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vieš aká je najlepšia farba do tvojho bytu podľa znamenia v ktorom si sa narodil? Pozri sa”