sobota, 27 júla, 2024

Dojímavé video chlapca z detského domova: Ak by mal tri želania, chcel by iba jedno – rodinu!

Detské domovy po celom svete sú plné detí, ktoré potrebujú nový domov a túžia mať rodičov či súrodencov. No adopcia nie je vždy najľahšia cesta a dieťa nezveria do rúk len tak hocikomu. 9-ročný Jordan má však po dojímavom videu vyše 5000 žiadostí o jeho adopciu. Pričom iné deti snívajú o návšteve Disneylandu a podobných veciach, on si želá mať rodinu.

Chýba mu brat

V segmente pre správy FOX59 sa objavil aj 9-ročný Jordan z Oklahomy, ktorý si zo všetkého najviac želá byť na párty po adopcii v jeho novom domove. Jordan má dokonca aj mladšieho brata, Graysona, ktorého si už pred nejakým časom adoptovali. Veľký braček je tak teraz smutný z toho, že sa s mladším bratom tak často nestretáva.Pred približne troma rokmi sa obaja chlapci objavili televízii, keď boli umiestnený v dvoch rozličných pestúnskych rodinách. Jordan je momentálne stále v detskom domove a dúfa, že si nájde vlastnú rodinu.

 

Foster child

Zdroj: FOX59 News

 

Po odvysielaní chcelo dať Jordanovi domov mnoho ľudí

9-ročný chlapec by sa rád stal policajtom no z hĺbky duše túži po rodine. Chcel by aby spoločne s mamkou a ockom alebo iba mamou alebo iba ockom mohol jesť cestoviny so syrom a chodiť sa bicyklovať. Túži po tom aby mal pri sebe ľudí, s ktorými sa môže porozprávať kedy to bude potrebovať. Dojímavé vyjadrenia Jordana tak vzali za srdce množstvo ľudí. Podľa portálu TMZ tak 12 hodín od vysielania prejavilo o Jordana až 5000 ľudí záujem prostredníctvom online formulára Ministerstva sociálnych vecí.

 

Foster child

Zdroj: FOX59 News

Bude potrebovať pozornosť

Casey White, pracovníčka Ministerstva sociálnych vecí (DHS), potvrdila, že momentálne musia pracovať nadčas aby zvládli všetky prichádzajúce hovory a emaily od ľudí, ktorí by si chceli Jordana adoptovať. Zameriavajú sa tak na to aby sa Jordan dostal do milujúcej rodiny. Podľa nich pri pre Jordana bola ideálna bezdetná rodina či rodina, kde by mal oveľa staršieho súrodenca. Je to kvôli tomu, že Jordan sa cíti osamelo a potrebuje od novej rodiny obrovskú pozornosť.

Ďalšia požiadavka ministerstva je taká aby Jordan ostal v Oklahome, kde bude bližšie pri svojom bratovi. Aj keď mnoho adopcií Jordana v minulosti stroskotalo, teraz veria, že v nasledujúcich šiestich mesiacoch mu nájdu ideálny domov.

zdroj:uniland.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights