Novodobý trik zlodejov: Našli ste si za čelným sklom bankovku? URČITE ju neberte

Úrady v americkom štáte Maryland prišli do kontaktu s novými trikmi podvodníkov a preto sa rozhodli varovať širokú verejnosť, aby sa počas predvianočných nákupov nenechali nalákať na falošné bankovky umiestnené na čelnom skle ich automobilov.

Zlodeji to robia nasledovne: človek sa vráti  k svojmu štvorkolesovému vozidlu, sadne si za volant, všimne si bankovku za stieračom, vystúpi z auta, dvere nechá otvorené a v tom momente prichádza na miesto zlodej.

S prichádzajúcim vianočným obdobím sú výskyty takýchto trestných činov aj napriek mnohým opatreniam stále v popredí. Existuje však aj prípady kedy do vás zlodeji áut narazia zozadu, vy vystúpite a vaše auto ukradnú ich dvaja komplici.

Doba je nevyspytateľná a preto si radšej dávajte väčší pozor, a to aj v prípade, že budete vyzerať hlúpo. A preto, ak uvidíte na čelnom okne vášho automobilu istú čiastku peňazí, vedzte, že za tým bude nejaký háčik.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Novodobý trik zlodejov: Našli ste si za čelným sklom bankovku? URČITE ju neberte”