sobota, 27 júla, 2024

Pozrite si dojemnú reakciu kresťanskej mamy v momente, keď jej syn povedal, že patrí do komunity LGBTQ+

Hlboko kresťansky založená mama bola celým internetom vychválená za reakciu na to, ked‘ jej syn prezradil obrovské tajomstvo, že patrí do komunity LGBTQ+. Jill Wallaceová sa označuje za milujúcu a podporujúcu kresťanskú mamu komunity LGBTQ+, čo dáva na svojej sociálnej sieti patrične najavo.

Jej podporu si verejnosť všimla takmer pred mesiacom, kedy sledujúcim na sociálnej sieti predstavila svojho syna Jaydena, ktorý jej prednedávnom odhalil, že je transsexuál.

https://www.instagram.com/p/CEn5kxhBpUu/?utm_source=ig_embed

Jill vo svojom videu vysvetlila, že je kresťanskou matkou a nezabudla dodať, že chce, aby všetci vedeli, ako sa s takýmto ťažkým zistením vyrovnala. Jill spočiatku pôsobila prísne a hovorila, že si so synom sadla kvôli závažnému rozhovoru, v ktorom sa jasne porozprávali o celom probléme. Následne sa jej správanie rýchlo zmenilo. Zrazu sa jej na tvári zjavil úsmev a spomenula, že po rozhovore sa spolu vybrali na nákup a ostrihať sa.

Jill ďalej povedala, že Jaydena miluje a poukázala na to, že bez ohľadu na to, kým ste a v čo veríte, svoje dieťa musíte milovať. Hrdá matka odvtedy zdieľa novinky o svojom synovi takmer každý deň.

Christian mum's response to son coming out as transZdroj: mamajillwallace/TikTok

Jayden po prezradení svojho skutočného „ja“ zdieľal vlastné video na sociálnej sieti svojej matky, v ktorom oslovil ostatných rodičov a povedal im, že ak je ich dieťa trans, musia pochopiť, že dieťa veľmi dobre vie, kým je. Jill taktiež vyzvala kresťanov, ktorí tvrdia, že byť LGBTQ + je nesprávne ba priam choré, a poukázala na to, že Ježiš v Biblii nikdy nikoho neodsudzoval.

Jill sa tiež podelila o rady, ako byť podporujúcim rodičom v ťažkých životných momentoch, akým môže byť aj moment, kedy dieťa prezradí tajomstvo o svojej skutočnej orientácii.

Jayden encourages parents to support LGBTQ+ childrenZdroj: mamajillwallace/TikTok

Jill si na sociálnych sieťach získala množstvo uznania. Ľudia ju dokonca označili za neuveriteľnú matku s obrovským srdcom. Jill však tvrdí, že jej profil je určený najmä tým, ktorí sa žiaľ podpory od rodičov a blízkych nedočkali.

Zdroj: unilad.co.uk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights