Smutné, ale pravdivé: prečo sú dobré ženy cenené najmenej zo všetkých

Ak je žena dobrá, neznamená to, že je hlúpa alebo naivná. Vidí to isté, čo aj ostatní. Vie, ako odlíšiť pravdu od lží a vie, kto ju má skutočne rád a kto svoje city len predstiera. Rozumie všetkému, ale aj napriek tomu verí, že sa jej podarí zmeniť človeka k lepšiemu.

Takáto žena ľahko nachádza lásku v hĺbke svojej duše a hľadá skutočný trvalý vzťah. Snaží sa nájsť partnera, ktorý sa stane jej najlepším priateľom, ktorý ju prijme takú, aká je a umožní jej ukázať svoju lásku tak, ako chce.

Vzťah neberie ako hru a nemanipuluje s citmi iných. Nechýba jej charakter a vie odpúšťať. Myslí si, že každý si zaslúži druhú šancu. Vidí v ľuďoch to najlepšie a verí, že každý môže urobiť chybu. Každý z niekedy urobil niečo, čo ľutuje, ale učíme sa z vlastných chýb.

Každý môže začať svoj život od nuly.

Dobrá žena nie je vedená pravidlami, ale zmyslom pre ľudskosť. Nepotrebuje človeka, aby jej povedal, aká by mala byť, pretože vie oceniť samú seba.

S láskavosťou a dobrotou zaobchádza ako s požehnaním. Vie, že jej láskavosť nebude vždy v jej prospech, no je si istá, že táto vlastnosť ju nakoniec dovedie tam, kde je.

Táto žena nebude závislá od názorov iných ľudí. Vie, že bude neraz zle chápaná alebo kritizovaná, ale vždy sa bude cítiť, že je o krok vpred pred všetkými. Vždy sa bude spájať s niečím duchovným a hlbokým. Bude dôverovať vesmíru a vidieť niečo pozitívne v každej situácii.

Krásu vidí aj v bolesti a nájde spôsob, ako byť dobrým človekom, hoci to nebude jednoduché. Vyberie si dobro, aj keď bude čeliť nepriateľskému postoju. To však často znamená, že jej láskavosť bude zneužitá. Čo znamená, že bude ranená.

Ale ani to nezapríčiní, že jej srdce skamenie.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Smutné, ale pravdivé: prečo sú dobré ženy cenené najmenej zo všetkých”