Šéfkuchár Korbelič sa oženil. Zobral si krásnu manželku. Pozrite sa

Martina Korbeliča môžete poznať najmä zo šou TV JOJ, Moja mama varí lepšie ako tvoja. Minulý víkend sa tak odhodlal ku veľkému kroku a spolu so svojou partnerkou Luciou sa vzali. Krásnej svadby sa zúčastnila iba najbližšia rodina a svedkovia. O celú svadbu sa postarala Lucia, ktorá si dokonca aj sama navrhla svadobné šaty.

 

Podľa predstáv nevesty

Svadba snov prebehla vo vinárstve Tajná, kde si pár povedal svoje “áno”. Celá svadba bola podľa predstáv nevesty, keďže jej Martin nechal vo výbere voľnú ruku. Aj nádherné svadobné šaty si navrhla Lucia sama. „Keď som prvýkrát uvidel nevestu, tak mi napadlo jedine slovo- nádhera. Krásna nevesta v krásnych šatách, ktoré si navrhovala sama, keďže návrhárstvo je jej veľké hobby. Je veľmi šikovná, kreatívna a myslím si, že má obrovský talent,” priznal pre portál topky.sk sám Korbelič. 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Poulova (@lenka_poulova),

 

 

Mladomanželom srdečne gratulujeme a v spoločnej ceste životom prajeme len to najlepšie!

zdrij: hitky.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šéfkuchár Korbelič sa oženil. Zobral si krásnu manželku. Pozrite sa”