Vtip Dňa: Mama a otec, už nie som panna

Jedného dňa preruší 12 ročná dcérka ticho pri večeri slovami:

-“Už nie som panna…!”
Na chvíľku sa rozhostí nepríjemné ticho, ale skoro ho preruší otec, ktorý sa rozkričí na matku:
-“Ty za to môžeš! Flirtuješ, pletieš chlapom hlavy a tie tvoje výstrihy…! Kozy strkáš chlapom až pod nos! Aký tá malá môže mať príklad..?”

Potom sa otec otočí na staršiu dcéru: -“A ty si tiež vinná! Rozdáš si to s kýmkoľvek a ešte k tomu na gauči v obývačke, sotva s mamou vytiahneme päty z domu ! Koľkokrát vás malá musela vidieť…! A to nehovorím o tom obrovskom vibrátore v nočnom stolíku!”

Matka sa chvíľu neveriacky na otca pozerá a potom spustí:
-“Ty buď ticho ! Ty, ktorý máš sám maslo na hlave !
Minimálne pol výplaty si schopný nastrkať ženam a od tej doby, čo máme káblovku, sa na nič iného než na porno nepozeráš! Malá to beztak počuje každý večer cez stenu do izby. A to nehovorím o tom, že sekretárka ti ho v jednom kuse fajčí !”


Potom sa matka rozpačite otočí k mladšej dcére:
-“Miláčik, jak ti to ten hajzel urobil ? Vaginálne, análne ? A nehovor, že ti ho napchal i do pusinky ?”
Dievčatko rozpačite zažmurká: -“Nie, nič takého. Ja som vám iba chcela povedať, že mi pani učiteľka vo vianočnom predstavení vymenila rolu panny za pastierku……”

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Mama a otec, už nie som panna”