4 znamenia zverokruhu, ktorým jeden partner nestačí! Súhlasíte?

Pokiaľ ide o lásku, pre každého z nás je dôležité nájsť toho správneho človeka. Nie je to žiadna novinka, že v živote stretávame veľa ľudí, ktorí sú pripravení zlomiť nám naše srdce.

Jedinou útechou je myšlienka na to, že niekde na vás čaká dokonalý partner. Tento človek bude vašou spriaznenou dušou.

Čo je to vlastne tá spriaznená duša? Je to človek, ktorý bol vytvorený práve pre nás. Je to jediná osoba, ktorá vás vie skutočne pochopiť až do hĺbky vašej duše.

Mnohí ľudia si myslia, že spriaznená duša môže byť len jedna, no astrológovia veria, že určitá skupina ľudí má záujem prilákať k sebe viac ako len jednu spriaznenú dušu.

Toto sú 4 znamenia zverokruhu, ktoré majú možnosť nájsť si dve alebo aj viac spriaznených duší…

Blíženci (21.mája – 20.júna)

Blíženci sú schopní prilákať k sebe viac než jednu spriaznenú dušu súčasne – nedá sa to opísať inak ako talent.

S dvomi polovicami svojej individuality majú ľudia narodení v tomto znamení dvojité množstvo pováh, ktoré zvyčajne nachádzajú aj u iných.

Zástupcovia tohto znamenia sú spoločenskí a veselí, takže je pre nich ľahké nájsť niekoho, koho si obľúbia.

Podľa Judy Vitale, astrologičky, môžu Blíženci z rôznych dôvodov súčasne, zviesť dvoch úplne odlišných ľudí.

Váhy (23.september – 22.október)

Váhy majú svoje dvere otvorené pre viacero spriaznených duší. Vo svojom živote hľadajú rovnováhu, ale láska je pre nich o niečo zložitejšia – preto sa zástupcovia tohto znamenia pokúšajú otvoriť sa láske všade, kde je to len možné.

Tak ako u Blížencov a Rýb, aj u Váh je vyššia pravdepodobnosť toho, že počas života natrafia na niekoľko spriaznených duší.

Je to spôsobené tým, že si dovolia naplno prejavovať svoje city  a vstupovať do zmysluplnejších vzťahov, čím otvárajú príležitosť aj pre romantiku.

Škorpión (23.október – 21.november)

Škorpióni môžu byť v láske tajomní a zdržanliví, ale to znamená, že keď nájdu niekoho, kto ich zaujíma, držia sa ho a nedovolia mu odísť.

Túžia po intenzite, ktorá je iba v hlbokých, zmysluplných vzťahoch a poznajú ľudí na duchovnej úrovni.

Akonáhle sa Škorpión dostane do niečieho srdca, naplní ho láskou. To však neznamená, že nemôže zažiť lásku k dvom ľuďom naraz. Pri hľadaní spriaznenej duše môžu nájsť dvoch zaujímavých ľudí a budú sa ich pridržiavať zo strachu, že by inak stratili niečo výnimočné.

Ryby (19.február – 20.marec)

Astrologička tvrdí, že Ryby vedia rozpoznať ich spriaznené duše omnoho lepšie, než iní ľudia. To všetko vďaka ich silnej intuícii. Z tohto dôvodu je pravdepodobnejšie, že si nájdu niekoho, kto je pre nich dokonalý.

Ryby tiež chápu, že na svete sú miliardy ľudí, čo pre nich predstavuje miliardy možností. Nemajú problém otvoriť svoje srdce novým známostiam.

Bez ohľadu na to, že tieto štyri znamenia zverokruhu sú najintuitívnejšie pri hľadaní svojich spriaznených duší, neznamená to, že ďalšie znamenia sa  v ľuďoch nevyznajú.

Ste Vodnár, Baran, Rak, Lev, Býk alebo Panna? Ak sa zameriavate na romantiku a lásku a budete ich hľadať, vedzte, že ich skutočne nájdete! Pamätajte – každý človek má aspoň jednu spriaznenú dušu.

Už ste si našli tú vašu? Pre viac zaujímavých článkov o vzťahoch si kliknite na tento odkaz.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “4 znamenia zverokruhu, ktorým jeden partner nestačí! Súhlasíte?”