Tento hotel vynaliezavo vybabral s prísnymi nariadeniami. Jedlo podávajú v interiéri a napriek tomu nič neporušujú!

Od včerajšieho dňa (15. októbra) platia sprísnené opatrenia na zamedzenie šírenia koronavírusu. Uzatvárajú sa mnohé prevádzky medzi, ktoré patria aj reštaurácie.

Tie svoje jedlo môžu podávať iba zabalené cez okienko alebo si ho zákazníci môžu “vychutnať” na vonkajších terasách prevádzok. No to však nejde ruka v ruke s októbrovým chladným a upršaným počasím. Mnohým prevádzkam to spravilo škrt cez rozpočet no istá reštaurácia v Nitre sa vynašla.

Keďže momentálne nepriaznivé počasie neumožňuje si pohodlne vychutnať obed na terasách, majiteľ nitrianskeho hotela s reštauráciou dostal úžasný nápad. Namiesto terasy tak ponúka zákazníkom odniesť si obed na hotelovú izbu, kde sa môžu v pohodlí najesť za prísnych hygienických opatrení.

Za izbu si však platiť nemusia, získajú ju k obedu na 30 minút zdarma. Po odchode sa izby riadne vetrajú a dezinfikujú tak ako iné prevádzky, ktoré ostali otvorené.

https://www.facebook.com/penzionartin.sk/posts/10158704469705489

 

Hygienické opatrenia dodržujú

Podľa samotného majiteľa sa tento nápad stal populárnym a sú momentálne plne obsadený. Zákazníci sú spokojní o čom svedčí aj spomínaná vyťaženosť hotela, Najväčšie obavy majú však z toho, že vláda si opäť nájde spôsob ako také niečo zakázať. Musíte však uznať, že takéto riešenie je naozaj originálne.

Koniec koncov zamestnanci ale aj navštevníci sú povinný dodržiavať nariadenia ako nosenie rúšok, dezinfekcia rúk a samotnej izby. Takto to funguje aj v obchodoch, obchodných centrách a všeobecne v každej prevádzke, ktorá bola doteraz alebo je teraz otvorená.

zdroj: tvnoviny.sk

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tento hotel vynaliezavo vybabral s prísnymi nariadeniami. Jedlo podávajú v interiéri a napriek tomu nič neporušujú!”