TOTO je jednoznačne fotka roka 2020! Hlavnou hviezdou je novorodenec.

Od začiatku padnémie sa naše životy otočili na ruby a musíme si zvyknúť na trošku iný spôsob života. V týchto ťažkých časoch však musíme dbať aj na svoje mentálne zdravie a tak musíme pozitívne myslieť. Internet tak obletela roztomilá fotografia lekára, ktorý drží novorodenca.

Nie to však iba taká obyčajná fotka a ľudia sa na nej dokonale bavia. Lekár, ktorý fotografiu zdieľal na svojom Instagrame k nej pridal aj veľavravný popis.

 

Doktor Samer Cheaib z Dubaja na svoj Instagram pridal trefnú momentku priamo so sály. Novorodenec ho totiž potiahol za rúško čo vytvorilo veľmi ikonickú snímku roku 2020. “Všetci chceme znamenie, že si rúška už čoskoro zložíme,” trefne napísal doktor. Táto fotografia sa stala virálnou a zaplavila internet. Úžasná fotka tak doteraz získala takmer 124 000 srdiečok. 

https://www.instagram.com/p/CF9nlvZJYDT/?utm_source=ig_embed

 

zdroj: .indiatoday.in

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “TOTO je jednoznačne fotka roka 2020! Hlavnou hviezdou je novorodenec.”