Tréner Maroš Molnár podal hlavnému hygienikovi pomocnú ruku. Na výzmu mu Ján Mikas odpovedal TAKTO!

Medzi staronové opatrenia na zamedzenie šírenia koronavírusu patrí aj uzatváranie prevádzok. Týka sa to napríklad aj fitness centier čo sa jednoznačne nepáči športovcom.

K téme zatvárania fitness centier sa vyjadril aj tréner Maroš Molnár, ktorého poznáte zo šou Extrémne premeny. Tam pomáha obéznym ľuďom schudnúť a nastaviť na zdravý životný štýl. Svoju pomocnú ruku podal aj hlavnému hygienikovi Jánovi Mikasovi. Čuduj sa svete, na jeho ponuku hygienik odpovedal no túto odpoveď nikto nečakal.

„Píšete mi, aby som pána Mikasa zobral do Extrémnych premien. Ale to nemôže vychádzať z vás, musí to chcieť on sám, urobiť premenu. Hlavne by nemal zakazovať šport.

Povzbudzuje imunitu, drží nás sviežich, neupadáme do depresie. Naše deti musia športovať, ak nechceme podporovať obezitu. Ja som otvorený každej výzve. Som odhodlaný pomôcť aj pánovi Mikasovi,“  nechal sa počuť tréner Maroš Molnár. Reagoval tak na najnovšie opatrenia týkajúce sa aj uzavretia fitness centier, ktoré sú v platnosti od minulého štvrtku. 

 

Životná zmena?

„Pán hlavný hygienik si váži ponuku pána Maroša Molnára a zvažuje ju.Prísnejšie dočasné opatrenia sa mu navrhovali ťažko, pretože si uvedomuje, že mnohým skomplikujú situáciu, vrátane majiteľov fitnescentier,“ oznámila hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva Dáša Račková.

Takúto odpoveď nečakal asi nikto a možno onedlho na obrazovkách televízie Markíza uvidíme premenu nášho hlavného hygienika. “Som ochotný, keď sa pán Mikas rozhodne niečo urobiť, pomôcť mu, poradiť mu alebo mu byť nápomocný.

Ak nemá rád šport, tak mu dokážem, že šport je fakt dobrý a človek si ho vie obľúbiť a nemusí byť vôbec vrcholovým športovcom, aby ho miloval,“ povedal minulý utorok pre Nový Čas tréner Molnár.

zdroj: cas.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tréner Maroš Molnár podal hlavnému hygienikovi pomocnú ruku. Na výzmu mu Ján Mikas odpovedal TAKTO!”