15 očarujúcich detských modelov a modeliek, na ktoré by sme sa mohli dívať donekonečna

Každý rozumie kráse svojím vlastným spôsobom : niektorým sa páči Marilyn Monroe a niektorí preferujú Kate Moss. Všetci sme však na jednej lodi keď príde na detskú krásu. Ich líčka, dlhé mihalnice a veľké oči roztopia aj najľadovejšie srdce.

Pozrite sa spolu s nami na tieto mladé hviezdičky, ktoré nám vzali dych.

Graylee Mae, 3 roky (USA)

Graylee je najstaršia dcéra  Amerického futbalového hráča Lancea Moora. Dievčatko zdedilo svoj úžasný vzhľad  po mamke a už teraz má za sebou niekoľko reklám na detské oblečenie. Fotky Graylee a jej sestry sa pravidelne objavujú na Instagrame ich mamky a dostávajú kopec komentárov.

Violetta Antonova, 4 roky (Rusko)

 

Violetta má len 4 roky a už má za sebou niekoľko módnych prehliadok a reklám na detské oblečenie. Má aj staršieho brata, ktorého taktiež zjavne čaká kariéra modela. Violetta zbožňuje stáť na pódiu a vo svetle reflektorov. Dievčatko má svoju vlastnú Instagramovú stránku a jej mama sem o nej pridáva veľa príspevkov.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Антонова Виолетта (@viola_dima_official),

Arisha Lebedeva, 5 rokov (Rusko)

 

Arisha je dcéra Eleny Perminovy, známej modelky. Už od mladého veku nasledovala šlapaje svojej mamky. Arisha sa často objavuje v magazínoch a každá fotografia dievčatka pridaná na Instagrame je sprevádzaná množstvom pozitívnych komentárov.

 

Jare Ijalana, 6 rokov (Nigeria)

 

Jare sa stala slávnou čisto náhodou : Nigerijský fotograf menom Mofe Bamuyiwa odfotil pár snímkov dievčatka pre svoj projekt a zdieľal ich na internete. Fotky sa rýchlo rozšírili po svete a dievčatko sa stalo slávnym. Jare má dve staršie sestry ktoré taktiež pracujú ako modelky.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters),

Liza Tolmacheva, 6 rokov (Rusko)

 

Dlhé svetlé vlásky a veľké modré oči malej Lizy každého očaria. Dievčatko zbožňuje takec, spev a herectvo. Liza práve začala svoju cestu v módnom priemysle : zúčastnila sa viacerých prehliadok, súťaží a fotí pre katalógy.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Модель Россия/ Model Russia (@lizi_kotenok),

 

Cooper Lunde, 6 rokov ( Južná Kórea)

 

Vďaka jeho prenikavému pohľadu a dlhým mihalniciam sa Cooper stal jedným z najpopulárnejších detí v Južnej Kórei. Chlapec má na svojom Instagramovom účte cez 250,000 sledovateľov. Môžete ho vidieť v reklamách na detské oblečenie a na obálkach módnych časopisov.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cooper Lunde (@laurencooper0813),

 

Jordyn Reinle, 7 rokov (USA)

 

Dievčatko má iba 7 rokov a už je jednou z najpopulárnejších modeliek v Spojených Štátoch! Jordyn sa pravidelne objavuje na prehliadkach a spolupracuje s veľkými Americkými značkami ako napríklad Simplicity Patterns, The Children’s Place a Kidpik.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jordyn Reinle (@jordynreinle),

 

Keeike, 7rokov (USA)

 

S kučeravými vláskami a roztomilým úsmevom, mladučká Keeike vyzerá takmer ako bábika. Dievčatko rozpráva dvoma jazykmi : anglicky a francúzsky. Napriek jej mladému veku má Keeike zmluvu s modelingovou agentúrou V. Pirratte Agency. Dievčatko sa pravidelne objavuje na obálkach magazínov, predvádza oblečenie a na sociálnych sieťach ju sleduje 100.000 ľudí.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Keeike (@keeikeofficial),

Ava Marie a Leah Rose, 8 rokov (USA)

 

Dievčatká sa stali slávnymi po tom čo ich mama začala publikovať fotky svojich dcér na sociálnych sieťach. Sestry prilákali pozornosť modelingovej agentúry, ktorá im ponúkla zmluvu. Dievčatá zbožňujú plávanie, tanec a vychutnávajú si byť na výslní.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins),

 

Anna Pavaga, 9 rokov (Rusko)

 

Od jej 4 rokov mala Anna svoju úlohu v reklamách na detské oblečenie a taktiež aj v reklamách na hračky a športové pomôcky. Taktiež sa sama snaží aj o herectvo : môžete ju vidieť v hudobných klipoch a dokonca aj vo filmoch. Anna sa taktiež venuje baletu, gymnastike a miluje kreslenie.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Pavaga (@annapavaga),

Alisa Samsonova, 12 rokov (Rusko)

 

Alisa má 12 rokov a už má za sebou spoluprácu s veľkými značkami ako Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki a Liu Jo. Vo svojom voľnom čase sa rada venuje rytmickej gymnastike a aritmetike.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alisa Samsonova (@alisasamsonova),

 

Sofiya Razuvaeva, 12 rokov (Rusko)

 

12 ročná Sofia je často porovnávaná k Natalii Vodianovej. Malá slečna fotí pre magazíny a katalógy, vystupuje v televíznych šou, má Instagram a YouTube blogy a taktiež sa venuje tancovaniu, spievaniu a hraniu.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa SOFIYA RAZUVAEVA (@sofiarazuvaeva),

 

Lara a Mara Bawar, 12 rokov (Brazília)

 

Lara a Mara majú ojedinelú genetickú mutáciu : ich koža a vlasy neobsahujú pigment. Dievčatá sú aktívne v rôznych projektoch spolu s ich staršou sestrou. Keď boli Lara a Mara maličké dievčatká, zúčastnili sa kampaní pre Nike, Bazaar Kids a Insanis. Sestry Bawarové sa snažia tému albino ľudí zbaviť tabu a pritiahnuť pozornosť k problémom v Afrických krajinách.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bawar Sisters (@lara_mara_sheila),

 

Meika Woollard, 14 rokov ( Austrália)

 

Meika začala pracovať ako modelka keď mala 3 roky a odvtedy bola tvárou takmer všetkých veľkých značiek s detskými produktmi v Austrálii. Má za sebou niekoľko krátkych filmov a hudobných videí.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa meika (@meikawoollard),

 

Jade Weber, 14 rokov (USA)

 

Jade sa stala modelkou náhodne: všimol si ju fotograf, ktorý navrhol aby ju jej mama vzala do modelingovej agentúry. Jednou z prvých vážnych úloh, ktorú Jade mala bolo fotenie pre H&M a Vogue Austrália. Okrem úloh v modelingu robí aj hudobné videá a účinkuje vo filmoch.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐉𝐀𝐃𝐄 𝐖𝐄𝐁𝐄𝐑 (@jade_weber_official),


Ktorý vzhľad vás okúzlil najviac? Máte obľúbenú detskú celebritu?  

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “15 očarujúcich detských modelov a modeliek, na ktoré by sme sa mohli dívať donekonečna”