Dá sa Matovič zaočkovať? Premiér prezradil pravdu všetkým Slovákom!

Pred pár dňami sa objavila informácia, podľa ktorej sú viaceré vakcíny, ktoré boli vyvinuté na boj proti koronavírusu, v štádiu schvaľovania. Výskumné firmy taktiež potvrdili, že vakcíny boli vyhodnotené ako účinné s minimom vedľajších účinkov. Mnoho odborníkov a politikov sa tak spolieha na tento spôsob riešenia krízy, ktorej okrem Slovenska čelí celý svet.

Slovensko čelí vysokému počtu nových pozitívnych pacientov, aj ked‘ opatrenia, ktoré zaviedol Krízový štáb v spolupráci s vládou, sú stále naozaj prísne. Vláda sa preto rozhodla objednať 2,44 milióna kusov vakcín, ktoré majú narastajúci vývoj zastaviť aspoň čiastočne.

Premiér prezradil, že najradšej by sa dal zaočkovať ako posledný: ,,To som raz sľúbil, a potom som si uvedomil, že prioritu by mali mať zdravotnícki pracovníci a starší ľudia, ktorí sú najviac ohrození. Čiže ideálne by bolo, keby som sa zaočkoval úplne posledný, keď každému kto očkovaciu látku chcel aby sa mu ušlo.”

Matovič sa však po viacerých konšpiráciach priznal, že zaočkovať sa dá na 100%:

,,Pripadalo by mi to ako férové, aby som ako kapitán lode bol zaočkovaný ako posledný, aby všetci tí, ktorí majú byť chránení predo mnou, aby chránení boli.” Jeho prioritou je však zaočkovať primárne zdravotníkov, starších ľudí a ohrozenené skupiny Slovákov.

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dá sa Matovič zaočkovať? Premiér prezradil pravdu všetkým Slovákom!”