Malý hurikán: 5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o dieťati narodenom v znamení Vodnára

Vodnár je 11.znamením zverokruhu, ktorého obdobie začína 21.januára a končí 19.februára. Prišiel čas zistiť, aké je dieťa, ktoré sa narodí v tomto znamení zverokruhu. Na čo by sa mali pripraviť rodičia, súrodenci a starí rodičia?

Ide o veľmi zvláštne dieťa, v tomto článku zistíte prečo…

  1. Je energický

Narodený v tomto znamení je malý Vodnár niečo ako hurikán. Nedokáže sedieť na jednom mieste, no nemožno ho nazvať rozmaznaným. Skôr zvedavým. Zaujíma sa o všetkom, čo sa okolo neho deje. Ak sa vám zdá, že vás Vodnár nepočuje, nie je to tak. Problém je v tom, že je natoľko roztržitý a plný myšlienok, ktoré sa v jeho hlave premávajú ako rýchlik, že jednoducho zabudne na to, čo ste povedali.

  1. Je tvrdohlavý

Ak sa rozhodne niečo urobiť, vaše zákazy budú zbytočné. Bude sa mučiť, trpieť, no nikdy sa nevzdá svojich plánov. Na tom nie je nič zlého, hoci v ich živote nastanú momenty, kedy plány jednoducho nevyjdú. Týmto spôsobom sa Vodnár učí, ako život funguje.

  1. Je vnímavý

Vodnár už od mladého veku dokáže „čítať“ náladu druhých. Dalo by sa povedať, že vie cítiť ľudí. V prípade, že sa jeho matka necíti dobre, Vodnár sa tomu najskôr rozhodne porozumieť a určite sa jej pokúsi pomôcť. Akýmkoľvek spôsobom sa ju bude snažiť rozveseliť a odvrátiť jej pozornosť od problémov. Je viac ako isté, že po tomto sa na jej tvári objaví úprimný úsmev.

  1. Vie ako prekvapiť

Po narodení Vodnára, buďte pripravení na skutočnosť, že váš život sa dramaticky zmení. Stane sa niekoľkonásobne zaujímavejším a bohatším. Spolu s dieťaťom sa toho veľa naučíte a neraz ostanete v nemom úžase. Možno to nebudete čakať, no pokojne sa môže stať, sa stane vaším učiteľom, nie naopak. Dieťa Vodnár vás inšpiruje, aby ste vyskúšali novú kuchyňu, lietali do neprebádaných krajín, urobili niečo, o čom ste ani len nesnívali. Jedným slovom, prinúti vás mnohokrát vystúpiť z vašej komfortnej zóny a to je na tom to úžasné!

  1. Je citovo nestabilný

Pred minútou bol nahnevaný ako malý čert a teraz plače? Nebojte sa, takéto zmeny nálad sú charakteristické pre toto znamenie zverokruhu. Najdôležitejšia vec je, že sa veľmi rýchlo menia, preto sa táto dráma s najväčšou pravdepodobnosťou za 1-2 minúty nakoniec skončí. Nechajte svoje dieťa vyrovnať sa s emóciami osamote, stačí, ak ostanete nablízku. Po daždi prichádza dúha, a u Vodnárov sa tieto zmeny uskutočňujú naozaj rýchlo.

A aké sú vaše skúseností s deťmi narodenými v tomto znamení? Možno sú to vaše deti, vnúčatá alebo synovci či netere. Spĺňajú charakteristické črty uvedené v článku?

zdroj foto: pexels.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Malý hurikán: 5 vecí, ktoré by ste mali vedieť o dieťati narodenom v znamení Vodnára”