sobota, 27 júla, 2024

Dievča poslalo grafikovu fotku a prosila o úpravu, pretože chcela vyzerať krajšie. Ten jej vrátil pôvodnú fotku s dojímavým popisom.

Hanblivá tínedžerka sa odvážila grafikovi poslať svoju fotografiu, pretože si myslela, že vyzerá zle. Prosila ho o to, aby fotku upravil.

Tínedžerský vek je veľmi citlivý na vonkajšie vplyvy. V tej dobe sa formuje ľudská osobnosť a citová rozpoloženosť. Veľký vplyv majú ľudia, s ktorým sa v tej dobe mladí ľudia stretávaju a zároveň aj to, ako k nim pristupujú. Nízkym sebavedomím trpí mnoho mladých ľudí kvôli tomu, že sa v detstve, alebo počas dospievania stretli s urážkami, vysmievím, či dokonca šikanovaním preto, ako vyzerajú.

Tínedžerka si prechádzala ťažkou fázou dospievania a kvôli ponižovaniu zo strany spolužiakov, poslala svoju fotku známemu grafikovi Jamesovi Fridmanovi, aby ju upravil. Grafik je známy tým, že fotografie upravuje vtipným spôsobom, výsledok vždy stojí za to. Dievča k fotografii napísalo: „Mohol by si mi upraviť fotku tak, aby som na nej vyzerala aspoň o trochu lepšie?“ Dievča mu napísalo preto, pretože ju jej spolužiaci osočujú pre jej oblečenie, vlasy, zuby, akné aj pre jej váhu.

Grafik sa rozhodol mladému dievčaťu napísať slová, ktoré dojali mnoho ľudí.

Grafik zareagoval na požiadavku tínedžerky prekvapivo, no rozumne.

„Nemala by si cítiť potrebu vyzerať lepšie iba preto, aby si vyhovela štandardom, ktoré nastavila banda biednych a neistých ľudí, ktorí ťa šikanujú a ktorí ponižujú iných iba aby vyzdvihli sami seba.“ Grafik slečne vystvetlil, že je krásna aj bez úprav a poslal jej pôvodnú fotografiu bez úprav. „To, čo si o tebe myslia ostatní, závisí od toho, ako vidíš ty sama seba. Sústreď sa na niečo, čo dokážeš robiť lepšie ako iní, pomôže ti to vybudovať si sebavedomie a urobí ťa to silnejšou.“ Grafik ich konverzáciu po odsúhlasení od dievčaťa zverejnil na svojom profile. Jeho reakciu obdivuje množstvo ľudí a chváli za to, čo dokázal. Dúfame, že sa táto mladá dáma cíti aspoň o niečo lepšie.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights