Mamička chorého chlapčeka venovala nemilosrdný odkaz Borisovi Kollárovi

O kauze Borisa Kollára, ktorý mal počas hospitalizácie využívať neštandardné služby od koaličných kolegov, ale aj od žien z jeho okolia, sa v médiách hovorí už niekoľko týždňov. Po medializácii jeho nezhôd so zdravotnými sestričkami však Kollár uverejnil video, v ktorom vysvetľuje celý problém, ktorý vznikol počas obdobia, kedy potreboval 24-hodinovú starostlivosť.

Kollár svoje výhody vysvetľoval tým, že chcel odbremeniť sestričky, ktoré boli mimoriadne vyťažené aj bez neho. Líder politickej strany Sme rodina bol hospitalizovaný v Nemocnici sv. Michala, kde sa o neho okrem špičkových lekárov a zdravotných sestier starali aj jeho expartnerky a iné ženy z jeho okolia.

Po uverejnení kauzy sa viacerené zdravotné sestry, ale aj námestníčka zariadenia rozhodli prehovoriť. Podľa námestníčky je aktuálne vo výpovednej lehote, ktorá jej začal plynúť od medializovania kauzy s Kollárom. Kvôli nehoráznym porušeniam nariadení, ale aj kvôli vlastnému hospitalizovanému synčekovi, sa rozhodla mamička 8 ročného chlapca uverejniť príspevok, ktorý adresovala priamo Borisovi Kollárovi: ,,Dnes mi prvýkrát zavolal. Plakal a prosil, aby som prišla. Srdce mi išlo puknúť. Nejde to.

Nemocnica akékoľvek moje žiadosti odmieta. Panika z Covidu-19 je na mieste, aj keď mi to príde mimoriadne tvrdé. Odmietli dokonca aj variant, žeby som sa predtým dala otestovať.”

Bezmocná mamička pokračovala: ,,A potom uvidím Borisa Kollára, ako všetkých presviedča, že jeho dámsky návštevy v nemocnici neboli problém. Je mu ľúto, že vyhodili námestníčku nemocnice, ktorá sa zastala sestriček, on by jej dal len napomenutie.

To čo si on o sebe myslí? Tvária sa ako demokratická koalícia a nikto nemá odvahu poslať ho preč z funkcie predsedu parlamentu?” Mamička taktiež spomenula, že ak by sa rovnaký prípad udial v zahraničí, politik by musel okrem iného okamžite odstúpiť z postu predsedu parlamentu. Sklamaná mamička svoj príspevok ukončila slovami: ,,Na hodinu by letel aj riaditeľ nemocnice a nie námestníčka, ktorá sa zastala sestričiek. To by sa stalo v normálnej krajine. Ale my sme na Slovensku a o obyčajných ľudí tu politikom nejde. Darmo to majú v názve strany.”

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mamička chorého chlapčeka venovala nemilosrdný odkaz Borisovi Kollárovi”