NAKA zasahovala v Michalovciach. Vyšetrujú lekára, ktorý predával PN-ky. Pozrite sa, za koľko ste si ju mohli kúpiť

NAKA zadržala lekára, ktorý ordinuje v Michalovciach. Lekár z východnej časti našej krajiny vraj predával PN-ky za 20 eur. O skutočnosti informovala Polícia Slovenskej republiky: „Počas protikorupčnej akcie s krycím názvom Pierce zadržala NAKA všeobecného lekára pre dospelých.“ Zaplatiť za PN-ky si mali dokonca aj príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Prípad podozrivého lekára sa začal riešiť po tom, čo mal prijať minimálne 10 úplatkov za poskytnutie nezdôvodných PN-niek. Polícia tvrdí, že NAKA zistila v operatívnom vyšetrovaní niekoľko skutočností, ktoré stoja proti lekárovi: „Lekár vykonával prax v priestoroch kasární na Užhorodskej ul. v Michalovciach, prijať najmenej desaťkrát úplatok od 10,- do 20,- EUR za to, že uzná podplácajúcu osobu práceneschopnou.“

Polícia dodala, že vyšetrovanie je len v začiatkoch, avšak obvinených z korupcie by malo byť v tomto prípade viac. Polícia Slovenskej republiky informuje, že aktuálne nie je možné uviesť bližšie informácie z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia účelu trestného konania.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “NAKA zasahovala v Michalovciach. Vyšetrujú lekára, ktorý predával PN-ky. Pozrite sa, za koľko ste si ju mohli kúpiť”