sobota, 27 júla, 2024

Moderná Popoluška:Obyčajná žena sa stala švédskou princeznou. Jej príbeh je doslova neuveriteľný

Každé dievčatko si pri čítaní rozprávky o Popoluške neraz predstavovalo, že aj ona sama sa stretne s princom a stane sa jeho princeznou. Táto túžba sa časom mení, no neopúšťa ani dospelú ženu. Kto by to bol povedal, že aj v modernom svete existujú príbehy obyčajných žien, ktoré sa vydali za princa.

Dnes sa s vami podelíme o jeden taký príbeh a povieme vám o Sophii Hellquistovej, ktorej sa aj napriek všetkým prekážkam podarilo stať sa princeznou.

Úspešné manželstvo

Takže Sofia sa narodila v roku 1984 v obyčajnej švédskej rodine. Dievča bolo aktívne už od detstva a lyžovanie sa stalo športom, do ktorého sa okamžite zamilovala. Okrem bežnej školy navštevovala aj hudobnú a nevynechala ani tanec.

Počas svojich školských čias musela začať pracovať: najprv ako predavačka v obchode a potom ako servírka. Ambiciózna Sophia sa v tejto rutine začala rýchlo nudiť a rozhodla sa svoj život zmeniť úplne od základov. Keď mala 14 rokov, začala sa zúčastňovať súťaží krásy a rozhodla sa stať sa modelkou.

софия герцогиня вермландская

V 20 rokoch sa Sofia dostala do magazínu Slitz. Na fotografii bola žena zachytená hore bez a jej telo bolo zdobené veľhadom. Neskôr tieto fotografie vážne ovplyvnili povesť budúcej princeznej, no v roku 2004 o tom ešte nemohla vedieť. Okrem toho, jej práca bola ocenená tým, že jej bol udelený titul „Miss Slitz – 2004“.

Neskôr sa zúčastnila reality show, ktorá jej priniesla ďalšiu dávku popularity. Dlhú dobu robila reklamy na plavky a spodné prádlo. Potom sa presťahovala do New Yorku a venovala sa joge.

Čoskoro premenila kurzy jogy na ziskové podnikanie a otvorila si vlastnú školu. Časom si budúca princezná začala uvedomovať, že nastal čas na nájdenie si serióznejšej práce, než sa zúčastňovať reality shows a fotení. V roku 2005 začala Sofia študovať účtovníctvo.

я выйду замуж

V roku 2009 sa Sofia začala aktívne zapájať do charitatívnych a spoločenských aktivít. Potom odišla do Ghany, kde pomáhala budovať sirotinec. O rok neskôr došlo k stretnutiu, ktoré jej zmenilo svoj život.

V jednom z nočných klubov v Štokholme sa stretla s Karlom Filipom – švédskym princom, tretím následníkom trónom. Po tejto udalosti začala nový život. Spolu s Karlom Filipom sa Sofia objavila na rôznych obchodných stretnutiach a večierkoch.

принц швеции карл филипп

Príbuzní princa samozrejme neboli spokojní s voľbou Karla Filipa a pokúsili sa ho odhovoriť z tohto zväzku. Princ však povedal, že sa vzdá všetkých výsad a titulov, ak mu bude zakázané oženiť sa s touto ženou. Zdá sa, že srdcia jeho rodičov zmäkli a v roku 2014 pár oficiálne oznámil svoje zásnuby.

Svadba sa uskutočnila 13. decembra 2015. Od tohto dňa začala bývalá modelka, čašníčka a inštruktorka jogy nosiť titul vojvodkyne z Värmlandu a titul Jej kráľovskej výsosti princeznej Sofie.

принц карл филипп

V októbri toho istého roku sa dostalo na verejnosť, že manželia čakajú svoje prvé dieťa. 19. apríla 2016 sa im narodil syn, ktorému dali meno Alexander Hubertus Bertil.

31. augusta 2017 sa rodina rozrástla o druhého dediča Gabriela Karla Waltera. Je vidieť, že pár je šťastný, na každej fotografii možno vidieť ich nefalšované úsmevy a vzájomnú lásku.

карл филипп принц швеции

Princess Sophia bola často kritizovaná za svoju minulosť, no samotná vojvodkyňa opakovane pripustila v rozhovore, že nič neľutovala. Podľa Sofie sa z nej vďaka tomu stal človek, ktorým je dnes. Teraz sa venuje starostlivosti o rodinu, deti a spoločenským aktivitám.

Skutočný príbeh Popolušky, čo viac dodať! Obyčajné dievča sa stretne s princom v bežnom nočnom klube a potom ich čaká šťastný koniec, ako v rozprávke. Prajeme vojvodkyni, jej manželovi a deťom dlhý život plný mnohých šťastných okamihov!

Páčil sa vám príbeh Sofii Hellquistovej? Čo si o tom myslíte?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights