sobota, 27 júla, 2024

Muž hospitalizovaný s koronou napísal manželke srdcervúcu správu, po ktorej netrvalo dlho a zomrel

Billy Loredo bol statočný muž. Hľadel smrti do očí a bral život taký, aký je. 45-ročný muž z Texasu prišiel o život kvôli novému koronavírusu, no ešte predtým sa mu podarilo napísať správu svojej 21-ročnej manželke Sonyi Kypurosovej.

Pred intubáciou jej poslal nasledovnú správu. V tom okamihu si ona a Billyho brat Pedro uvedomili, že toto je od neho posledná správa. Krátko na to zomrel.

                                                                    Zdroj: Sonya Kypuros

                                                                    Zdroj: Sonya Kypuros

„Chcem, aby si vedela, že každý deň sa snažím bojovať o život,“ napísal Billy. „Robím to pre teba, aby som ťa mohol znova vidieť. Si najdôležitejšia osoba v mojom živote a chýbaš mi každý deň. Viem, že nie som vždy dokonalý muž, ktorým chcem byť, ale robím všetko, čo je v mojich silách. Ty si pre mňa bola vždy dokonalá, aj keď hovorím, že nie si a občas sa hnevám. 99% času sa mýlim a ty máš pravdu a milujem to.

Ak sa mi podarí zvíťaziť v tomto boji, sľubujem, že budem lepším človekom, či už v živote alebo ako manžel.

Vždy si si zaslúžila to najlepšie a ak dostanem druhú šancu, urobím to. Ak sa mi to nepodarí, chcem, aby si vedela, že som s tebou prežil šťastný nádherný život a nikdy by som ho nevymenil ani za všetko bohatstvo sveta. Tiež chcem, aby si bola šťastná a naďalej žila svoj život bezo mňa a bez výčitiek.

Mali sme možnosť byť spolu a bolo to úžasné. Ľúbim ťa a veľmi mi chýbaš. Budem bojovať ďalej. S láskou, Billy.“

                                                                      Zdroj: Sonya Kypuros

„Billy bol ako magnet. Okamžite ste chceli byť v jeho blízkosti. Keď s vami hovoril, dal vám pocítiť dôležitosť a záležalo mu na tom, ak vás trápili nejaké obavy. Všetkých rozosmial a mal najlepší zmysel pre humor.“

„Nemohla som si želať lepšieho manžela. Miloval ma a dokazoval to nespočetnými spôsobmi. Vždy mi hovoril, ako veľmi ma miluje a ako som pre neho dôležitá. “

                                                                    Zdroj: Sonya Kypuros

Billy pracoval ako advokát – pred niekoľkými rokmi si založil vlastnú firmu. Pedro uviedol, že jeho brat bol skromný muž s pozitívnou energiou, ktorý miloval slávenie Vianoc so svojou rodinou. „Bude mi chýbať jeho smiech.“

Billy mal v novembri pozitívny test na COVID-19 a jeho zdravie sa na Deň vďakyvzdania zhoršilo. Vyústilo to až do štádia, kedy bol nútený ísť do nemocnice.

Jeho brat, chirurg, dostával informácie od kolegu, ktorý pracoval v nemocnici. Podľa Pedra nemal Billy žiadne všeobecné zdravotné ťažkosti.

Sonya to potvrdila. „Od januára úmyselne venoval svoj čas cvičeniu, a bicykloval najmenej 20 míľ, behal, plával v bazéne a zdvíhal činky. Aj preto ma jeho smrť šokovala, nakoľko tento rok tvrdo pracoval na tom, aby bol zdravý,“ uviedla.

                                                                  Zdroj: Sonya Kypuros

Billyho brat a manželka povedali, že veria, že vírus pravdepodobne dostal od svojej sekretárky, ktorá ho nevedomky mala a pracovali v susedných kanceláriách. Rúško nosil vždy, keď to bolo potrebné.

„Prišla a povedala, že má pocit, akoby mala nejakú alergiu,“ dodal Pedro. „Loredo jej povedal, aby sa dala okamžite otestovať. Bola pozitívna a potom bol pozitívny aj on.“

Billyho manželka mala tiež pozitívny test, ale viac sa zaujímala o svojho manžela.

„Začal mať mierne príznaky. V noci mal horúčku, ale cez deň nie. Týždeň sa zdalo, že je v poriadku. No potom sa to zo dňa na deň zhoršilo,“ povedala Sonya.

„Ráno na Deň vďakyvzdania vstal pomerne skoro a povedal mi, že má problémy s dýchaním.“

Po prijatí do nemocnice sa dva týždne snažil, aby ho nepreviezli na pľúcnu ventiláciu. Nakoniec sa jeho stav zhoršil a lekári rozhodli, že je potrebné vykonať intubáciu.

Jeho žena v tom okamihu nemohla byť v nemocnici, preto si cez telefón urobili videohovor. „Stále som mu hovorila, že bude v poriadku, že to prežije a že sa ku mne vráti,“ spomína.

Žena uviedla, že zdieľa poslednú správu od svojho manžela, aby pripomenula ľuďom, že COVID-19 je stále hrozbou a je jedno, koľko máte rokov alebo aký je váš zdravotný stav. Je mnoho dôkazov, kedy toto ochorenia skolilo aj mladých zdravých ľudí.

Zdroj: boredpanda.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights