Video: Táto veverička sa opila po zjedení fermentovaných hrušiek – Pozrite sa, čo robí

Nasledujúce veselé zábery zachytávajú veveričku, ktorá sa opila po tom, čo zjedla fermentované hrušky. Video natočené v piatok v záhrade v Minnesote v USA zobrazuje opité zviera stojace na miniatúrnom piknikovom stole. Veveričku nakrútili pri konzumácii kukurice a semien. Po pár sekundách sa začala čudne trmácať. Okraj misky následne použila na podoprenie a dosiahnutie rovnováhy.

Kathleen Morlok pre MailOnline povedala, že nečakaná situácia začala, keď sa v piatok rozhodla vyčistiť chladničku:

,,Na dne chladničky som našla vrecko s hruškami.“ Kathleen povedala, že v ten deň bolo chladné počasie a tak ich odniesla von, aby jej nehnili ďalej v chladničke:

,,Neskôr som si neuvedomila, že som ich nechala priamo vonku na stole, až kým som nevidela, ako si jednu hrušku vzala malá veverička a utiekla s ňou na strom.“ Keď Kathleen videla, ako si hrušku veverička užíva, rozhodla sa jej odkryť celý zvyšok starých hrušiek, ktoré ležali na stole vo vrecúšku.

Keď sa však veverička vrátila k stolu neskôr, Kathleen povedala, že sa jej zdala naozaj nezvyčajne otupená: ,,Vtedy mi došlo, že hrušky museli kvasiť na dne chladničky.“ Fermentácia je proces, pri ktorom sa z jedlo začína premieňať na glukózu, fruktózu a sacharózu, teda na alkohol.

Kathleen povedala:Zvyšok hrušiek som vyhodila a nasypala som jej semená a kukurica. Celú noc som sa o veveričku bála! Videla som však, že veverička na druhý deň dorazila hneď ráno a bola úplne v poriadku.“

Zdroj: metro.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Video: Táto veverička sa opila po zjedení fermentovaných hrušiek – Pozrite sa, čo robí”